Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Η Φενέρ θα λάβει μέρος κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ»

«Η Φενέρ θα λάβει μέρος κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2013 15:37
Μια δήλωση που έβαλε… φωτιά στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ έκανε ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Γιλντιρίμ Αζίζ ο οποίος δήλωσε σίγουρος για τη συμμετοχή της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας να εννοηθεί πως δικαιώθηκε από το CAS. Στους ανίσχυρους ο ΠΑΟΚ αν επιβεβαιωθεί η είδηση.

Βέβαιος πως η Φενέρμπαχτσε θα λάβει μέρος κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της, Γιλντιρίμ Αζίζ σε τηλεοπτικό σταθμό της τούρκικης ομάδας, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στο γκρουπ των ανίσχυρων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Η Φενέρμπαχτσε να λάβει μέρος αυτή την σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να μεταφέρω θα θερμά μου συγχαρητήρια στο γερμανό δικηγόρο, Μάρτεν, στον Σεκίπ Μοστούρογλου και σε όλους τους δικηγόρους μας», τόνισε ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας.

Υπενθυμίζεται πως η Φενέρμπαχτσε είχε τιμωρηθεί με διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω της εμπλοκής της σε σκάνδαλο στημένων αγώνων στην Τουρκία. Η ομάδα άσκησε έφεση στην ΟΥΕΦΑ, ωστόσο αυτή απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, με αποτέλεσμα η Φενέρ μαζί με τη Μπεσίκτας (τιμωρήθηκε με μονοετή αποκλεισμό) να προσφύγουν στο CAS.

Έτσι, εφόσον επιβεβαιωθούν τα λεγόμενα του Αζίζ και η Φενέρ δικαιωθεί στο CAS, τότε ο ΠΑΟΚ υποβιβάζεται στο γκρουπ των ανίσχυρων και οι πιθανοί αντίπαλοι του για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι μία εκ των Λιόν, Ζενίτ, Αϊντχόφεν, Μέταλιστ και Φενέρμπαχτσε, έναντι των Σάλτσμπουργκ, Νόρτζελαντ, Γκρασχόπερς και Ζούλτε Βάρεγκεμ!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.