Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι Ρώσοι στέλνουν τον Μακ στον ΠΑΟΚ

Οι Ρώσοι στέλνουν τον Μακ στον ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/6/2017 00:30
Ρωσικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ΠΑΟΚ και Ρόμπερτ Μακ έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία και ο Σλοβάκος φαίνεται ότι βρίσκεται μια «ανάσα» απ’ το να φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα.

Μόνο τυχαίο δεν ήταν τελικά το μήνυμα του Ρόμπερτ Μακ στο Instagram. «Φέρτε με πίσω» είχε βάλει ως λεζάντα ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός σε μία φωτογραφία από τις διακοπές του στη Σαντορίνη, αναφερόμενος φυσικά στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Ρωσικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «fontanka.ru» κάνει λόγο για δεδομένη συμφωνία των δύο πλευρών προκειμένου ο 26χρονος να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού από τη Ζενίτ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» φέρεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στον δανεισμό του Σλοβάκου για έναν χρόνο και απομένει μόνο η συμφωνία με την ρωσική ομάδα σχετικά με το ποσό που οι Θεσσαλονικείς θα δώσουν στον ποδοσφαιριστή (αμείβεται με 1,3 εκατ. ευρώ).

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ είχε πουλήσει τον Μακ στην Ζενίτ το περασμένο καλοκαίρι έναντι 3,5 εκατ. ευρώ. Ο Σλοβάκος είχε φέτος 6 γκολ και 5 ασίστ σε 27 παιχνίδια με τη φανέλα της Ζενίτ και με την έλευση Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.