Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Σούπερ Λιγκ υποβίβασε ξανά τον Ηρακλή!

Η Σούπερ Λιγκ υποβίβασε ξανά τον Ηρακλή!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/6/2017 15:09
Στην επικύρωση της βαθμολογίας τόσο της κανονικής διάρκειας, όσο και των πλέι οφ προχώρησε η Σούπερ Λιγκ, φέρνοντας τον Ηρακλή στην 15η θέση. Πλέον, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποτελεί τη μοναδική ελπίδα του «Γηραιού» για να μην υποβιβαστεί!

Επικυρώθηκε η βαθμολογία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με τον Ηρακλή να τερματίζει προτελευταίος λόγω της μη αδειοδότησης. Έτσι, οι άνθρωποι του «Γηραιού» αναμένεται να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όπου θα διεκδικήσουν οριστικά και αμετάκλητα την παραμονή τους στην Σούπερ Λιγκ.

Ο μοναδικός μάλιστα που ψήφισε εναντίον του υποβιβασμού του Ηρακλή ήταν ο Παναθηναϊκός, αν και ένα μήνα πριν είχε ψηφίσει υπέρ της αφαίρεσης τριών βαθμών στον «Γηραιό» για τις οφειλές στον Νίκο Πουρτουλίδη.

Την ίδια στιγμή οι «πράσινοι» από την πλευρά τους κατέθεσαν ένσταση σχετικά με την επικύρωση της βαθμολογίας των πλέι οφ, ζητώντας να αφαιρεθούν οι βαθμοί τόσο από τον ΠΑΟΚ, όσο κι από τους ίδιους, από το νέο πρωτάθλημα κι όχι αυτό του μίνι πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε! Κι εδώ ο μοναδικός υποστηρικτής του τριφυλλιού ήταν ο Ηρακλής, χωρίς ωστόσο να αλλάζει κάτι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.