Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουφόν: «Μεγάλη απογοήτευση»

Μπουφόν: «Μεγάλη απογοήτευση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/6/2017 00:37
Απογοητευμένος για ακόμα ένα χαμένο τελικό εμφανίστηκε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήρια του στη Ρεάλ και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε από ανάσες στο δεύτερο μέρος.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν δεν κατάφερε να κατακτήσει το μοναδικό τρόπαιο που έλειπε από την πλούσια συλλογή του, γνωρίζοντας την 3η του ήττα σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ μετά από αυτές του 2003 και του 2015.

Ο έμπειρος γκολκίπερ έκανε λόγο για μεγάλη απογοήτευση και στάθηκε στο γεγονός ότι οι συμπαίκτες του έμειναν από ανάσες μετά τα αρκετά τρεξίματα του πρώτου ημιχρόνου. Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μια μεγάλη απογοήτευση, γιατί νομίζαμε ότι είχαμε κάνει ό,τι χρειαζόταν για να παίξουμε σε αυτόν τον τελικό και επιτέλους να νικήσουμε. Κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, δημιουργήσαμε τεράστια προβλήματα στην Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε μένουμε με ανοιχτό το στόμα αφού τελικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε. Αυτό είναι απογοητευτικό. Είχαμε εξαιρετική απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στην Ρεάλ Μαδρίτης και τρέξαμε πολύ.

Ίσως τρέξαμε υπερβολικά πολύ και δεν καταφέραμε τελικά να το μετατρέψουμε ως πλεονέκτημα μέσα στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ποιότητα, η δύναμη και το πως γνωρίζουν να νικούν σε τέτοια παιχνίδια επέτρεψαν στην Ρεάλ να επικρατήσει. Νίκησαν δίκαια. Φυσικά, υπάρχουν κάποια πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε, καθώς το αποτέλεσμα δεν υπήρξε τελικά θετικό για την ομάδα μας
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.