Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παίρνει Σολάνκε από την Τσέλσι η Λίβερπουλ!

Παίρνει Σολάνκε από την Τσέλσι η Λίβερπουλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/5/2017 17:39
Στην Λίβερπουλ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο 19χρονος επιθετικός Ντομινίκ Σολάνκε, ο οποίος είχε έρθει σε ρήξη με τη διοίκηση της Τσέλσι μετά την άρνηση του να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Μετά τον Ντανιέλ Στάριτζ, η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να αποκτήσει ακόμα έναν Άγγλο επιθετικό από την Τσέλσι. Ο λόγος για τον Ντομινίκ Σολάνκε, ο οποίος μένει ελεύθερος από τους «μπλε» και σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ για πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 19χρονος επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται στη Νότια Κορέα με την Εθνική Ελπίδων της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20, προέρχεται από τις ακαδημίες της Τσέλσι, μετρώντας 35 γκολ σε 45 παιχνίδια με τις μικρές ομάδες των «μπλε».

Την περασμένη χρονιά είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Φίτεσε, σημειώνοντας 7 γκολ σε 25 εμφανίσεις στο ολλανδικό πρωτάθλημα, ωστόσο παρά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις, ο Άγγλος επιθετικός έχει αγωνιστεί μόλις μια φορά με την πρώτη ομάδα και αυτή το 2014 σε παιχνίδι ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάριμπορ.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε ρήξη κατά τη διάρκεια συζητήσεων για την ανανέωση της συνεργασίας τους, με την «Telegraph» να υποστήριζε ότι ο νεαρός άσος ζητούσε εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 50 χιλ. λιρών. Η εφημερίδα κλήθηκε να διαψεύσει το ρεπορτάζ της και πιθανότατα η διαφωνία των δύο πλευρών είχε να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι και τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του.

Έτσι, ο Σολάνκε θα αποχωρήσει από το Λονδίνο μετά από 7 χρόνια, ενώ η Τσέλσι δικαιούται τροφεία για τον παίκτη, με το ποσό να προσδιορίζεται στα 3 εκατ. λίρες.

Πάντως, όπως αναφέρει το «BBC», ο Γιούργκεν Κλοπ προορίζει τον παίκτη αρχικά για την δεύτερη ομάδα της Λίβερπουλ, εξέλιξη που προκαλεί ερωτηματικά σχετικά με την επιλογή του 19χρονου, αφού όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, οι λόγοι αποχώρησης του από την Τσέλσι είχαν να κάνουν με τη μικρή συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.