Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Αστεράτη» η Ρόμα στο «αντίο» του Τότι

Σέριε Α: «Αστεράτη» η Ρόμα στο «αντίο» του Τότι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2017 21:18
Στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Φραντσέσκο Τότι, η Ρόμα κέρδισε με 3-2 την Τζένοα και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Λυτρωτής ο Περότι, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 90’ και άφησε την Νάπολι στην 3η θέση, παρά την εμφατική νίκη (4-2) κόντρα στη Σαμπντόρια.

Έστω και με αγχωτικό τρόπο, η Ρόμα κέρδισε με 3-2 την Τζένοα στο «Ολίμπικο» και εξασφάλισε την 2η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπονς Λιγκ, κόβοντας τη… όρεξη της Νάπολι, που θα περιοριστεί στα προκριματικά.

Το «Ολίμπικο» έβαλε τα γιορτινά του προκειμένου να αποχαιρετήσει τον Φραντσέσκο Τότι, ωστόσο η Τζένοα φρόντισε να χαλάσει από νωρίς το γιορτινό κλίμα, ανοίγοντας το σκορ στο 3ο λεπτό με τον 16χρονο Πελέγκρι. Η Ρόμα κατάφερε να απαντήσει άμεσα με τον Τζέκο (10’), όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους «τζιαλορόσι».

Η είσοδος του Τότι στο ξεκίνημα της επανάληψης έφερε ενθουσιασμό και στο 74’ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή με σουτ του Ντε Ρόσι μέσα από την περιοχή. Η Τζένοα όμως δεν πτοήθηκε και στο 79’ ο Λάζοβιτς έφερε το σκορ στα ίσια, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Σέζνι. Μάλιστα δύο λεπτά μετά ο Ντσάμ είχε δοκάρι σε τετ-α-τετ με τον Πολωνό πορτιέρο, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την ολική ανατροπή.

Η Ρόμα έμεινε ζωντανή και στο 90’ ο Περότι διαμόρφωσε από κοντά το τελικό 3-2, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στο «Ολίμπικο».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.