Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στην Σίτι ο Μπερνάρντο Σίλβα

Και επίσημα στην Σίτι ο Μπερνάρντο Σίλβα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/5/2017 22:58
Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Μπερνάρντο Σίλβα στην Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο με τους «πολίτες». Στα 50 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Την πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφή ολοκλήρωσε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Μονακό έφτασε το πρωί της Παρασκευής (26/5) στο Μάντσεστερ και αφού πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 22χρονος σημείωσε 11 γκολ και 12 ασίστ σε 58 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, ενώ σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 50 εκατ. ευρώ (43 εκατ. λίρες).

«Αισθάνομαι υπέροχα. Βρίσκομαι σε μία απ' τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο και είναι υπέροχο να αποτελώ μέλος αυτού του συλλόγου. Είμαι πολύ χαρούμενος και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι σίγουρα ένας απ' τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο, αν όχι ο κορυφαίος. Προφανώς, όταν έχεις τη δυνατότητα να προπονηθείς απ' τον Γκουαρδιόλα δεν μπορείς να πεις όχι», δήλωσε ο Σίλβα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.