Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υποβιβάζεται στην Football League ο Ηρακλής, μένει ο Λεβαδειακός!

Υποβιβάζεται στην Football League ο Ηρακλής, μένει ο Λεβαδειακός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/5/2017 14:41
Το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ αποφάσισε να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Ηρακλή, για χρέος που πληρώθηκε εκπρόθεσμα στον Νίκο Πουρτουλίδη, και έτσι ο Λεβαδειακός μένει στην κατηγορία.

Την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Ηρακλή για την υπόθεση Πορτουλίδη αποφάσισε το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ, με τον Γηραιό να υποβιβάζεται πλέον και αγωνιστικά αντί του Λεβαδειακού! Οι δυο ομάδες, μετά την αφαίρεση βαθμών του Ηρακλή, ισοβαθμούν στους 26 πόντους, αλλά οι Βοιωτοί υπερτερούν στα μεταξύ τους ματς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλής είχε εξοφλήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά ο Λεβαδειακός κατήγγειλε ότι αυτό έγινε εκπρόθεσμα και η απόφαση έπρεπε να παρθεί από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας σε ψηφοφορία.

Η απόφαση πάρθηκε με ψήφους 9-2, ενώ υπήρχαν τρία λευκά και τρεις απόντες. Ο Ηρακλής κι ο Ατρόμητος ήταν αυτοί που ψήφισαν κατά, οι τρεις απόντες ήταν η ΑΕΚ, με τη Βέροια και τον Πλατανιά, ενώ τα λευκά προέρχονταν από Ξάνθη, Παναιτωλικό κι ΕΠΟ.

Μεταξύ άλλων ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ στήριξαν τον Λεβαδειακό και ψήφισαν να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Ηρακλή έτσι ώστε να πέσει κατηγορία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.