Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Πρίγιοβιτς

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Πρίγιοβιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/5/2017 20:27
Με γκολ του Πρίγιοβιτς (75’) ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση (1-0) του Πανιώνιου (έπαιζε με δέκα από το 68’) στην Τούμπα και πήρε σημαντικό τρίποντο στη μάχη της πρωτιάς των πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σκούρα απέναντι στον καλά οργανωμένο Πανιώνιο, ωστόσο η «χρυσή» αλλαγή του Ίβιτς (Πρίγιοβιτς) έλυσε το γόρδιο δεσμό και χάρισε την εντός έδρας νίκη (1-0) στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι γηπεδούχοι, που έπαιζαν με αρκετές απουσίες (Κρέσπο, Σάχοφ, Ουάρντα, Πέδρο Ενρίκε, Βαρέλα, Μυστακίδης), είχαν την κατοχή ωστόσο δυσκολεύονταν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Πανιωνίου. Οι «κυανέρυθροι» κρατούσαν σχετικά εύκολα το μηδέν και στο 25’ είχαν καλή στιγμή με σουτ του Μασούρα το οποίο έφυγε πάνω από το δοκάρι του Γλύκου.

Πέντε λεπτά μετά ο Γλύκος μπλόκαρε το σουτ του Σιώπη έξω από την περιοχή, ενώ στο 44’ ο ΠΑΟΚ «άγγιξε» το 1-0, έχοντας δοκάρι με σουτ του Μπίσεσβαρ μέσα από την περιοχή. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια καλή στιγμή, όταν μετά από σέντρα του Πέλκα, ο Κάμπος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε μια «ανάσα» από το γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης (54’) έχοντας δεύτερο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέλκα. Με εξαίρεση αυτή την ευκαιρία, ο ΠΑΟΚ δυσκολεύονταν να δημιουργήσει μεγάλες φάσεις, ωστόσο μέσα σε οκτώ λεπτά ο Μασούντ αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες (62’-69’), με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να μείνει με δέκα παίκτες.

Τη λύση για τον ΠΑΟΚ έδωσε στο 75’ ο Πρίγιοβιτς. Ο νεοεισελθόντας Σέρβος φορ με μια σεντερφορίσια κίνηση, έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Γιαννιώτη, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες (87’, 89’) και για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο ο γκολκίπερ του Πανιωνίου κράτησε το 1-0 ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.