Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Η Ρόμα έδωσε αναβολή στέψης

Σέριε Α: Η Ρόμα έδωσε αναβολή στέψης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2017 23:50
Η Ρόμα κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Γιουβέντους στο «Ολίμπικο» και δεν της επέτρεψε να κατακτήσει από σήμερα το 6ο σερί πρωτάθλημα.

Αναβολή στέψης για Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» προηγήθηκε μέσα στο «Ολίμπικο», ωστόσο η Ρόμα έκανε τη μεγάλη ανατροπή και το τελικό 3-1 δεν επέτρεψε στην ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να πανηγυρίσει σήμερα το 6ο σερί πρωτάθλημα. Οι «τζιαλορόσι» μείωσαν στο -4 τη διαφορά από την κορυφή, ωστόσο η Γιουβέντους θα πρέπει να «αυτοκτονήσει» τις επόμενες δύο αγωνιστικές με Κροτόνε και Μπολόνια για να χάσει το πρωτάθλημα.

Στα του αγώνα, η «Γηραιά Κυρία» είχε δοκάρι στο 7ο λεπτό με σουτ του Ασαμόα και στο 21’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Ντιμπάλα έκανε γέμισμα για τον Ιγκουαΐν, αυτός έδωσε με τη μια στον Λεμινά και ο Γκαμπονέζος δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 1-0, πιάνοντας στον … ύπνο την άμυνα της Ρομα.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Μετά από κόρνερ του Παρέδες στο 25’, ο Μπουφόν απέκρουσε την κεφαλιά του Μανωλά, ωστόσο η μπάλα στρώθηκε στον Ντε Ρόσι και αυτός από κοντά ισοφάρισε σε 1-1. Η Γιουβέντους θα μπορούσε να ξαναπάρει το προβάδισμα στο 35’, με τον Σέζνι να διώχνει με γροθιές το σουτ του Ιγκουαΐν από το ύψος της περιοχής.

Το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους είχε αρκετή ένταση, με την Ρόμα να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 56’. Ο Ελ Σααραουί μπήκε στην περιοχή, έκανε ένα φαλτσαριστό πλασέ, με την μπάλα να κοντράρει στον Μπονούτσι και να καταλήγει στα δίχτυα. Εννέα λεπτά μετά, ο Σαλάχ έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Ναϊνγκολάν και αυτός με διαγώνιο σουτ «έγραψε» το 3-1.

Η Γιουβέντους είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να μειώσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Στο 74’ ο Ντιμπάλα αστόχησε με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 90+4’ ο Σέζνι νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ιγκουαΐν, κρατώντας το 3-1 ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.