Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπέος: «Ο καλύτερος τελικός των τελευταίων δέκα ετών» (vid)

Μπέος: «Ο καλύτερος τελικός των τελευταίων δέκα ετών» (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/5/2017 19:26
Τρομερές ατάκες από τον Αχιλλέα Μπέο μετά τον τελικό του Κυπέλλου, κάνοντας λόγο πως «δεν έγιναν έκτροπα» και πως ήταν ο καλύτερος τελικός της τελευταίας δεκαετίας!

Ο τελικός Κυπέλλου του Βόλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια πριν το παιχνίδι, που είχε ως αποτέλεσμα 15 άτομα να οδηγηθούν στο νοσοκομείο, ενώ αυτή τη στιγμή το Πανθεσσαλικό Στάδιο δείχνει σαν βομβαρδισμένο τοπίο.

Παρόλα αυτά, ο Αχιλλέας Μπέος έκανε λόγο για τον καλύτερο τελικό της τελευταίας δεκαετίας και πως δεν υπήρχαν έκτροπα. Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι:

«Έκτροπα δεν υπήρχαν. Μόνο κάποιες συμπλοκές μεμονωμένων ανθρώπων έγιναν κι αυτές λόγω λάθος σχεδιασμού της αστυνομίας. Ο τελικός και εντός και στις κερκίδες αλλά και σε ολόκληρη την πόλη ήταν τα τελευταία δέκα χρόνια ο καλύτερος τελικός».

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για το γεγονός ότι υπάρχουν 15 άτομα στο νοσοκομείο και πως στηρίζει αυτήν την άποψη, είπε τα εξής: «Τι 15 άτομα; Άλλες φορές καίγονται πόλεις, αυτοκίνητα, καίγονται μαγαζιά. Ο Βόλος απέδειξε ότι μπορεί να διοργανώσει μεγάλες διοργανώσεις. Το Πανθεσσαλικό που έγινε με τα χρήματα του ελληνικού λαού, οφείλουν πλέον να το συντηρήσουν και να το δίνουν σε αθλητικές διοργανώσεις, όπως ποδόσφαιρο ή στίβο».

«Με άριστα το δέκα πήραν εννιά σε όλα τα επίπεδα. Να ευχαριστήσω την ΕΠΟ αλλά και την Αστυνομία, παρά το λάθος που έκαναν γιατί έπρεπε να είχαν μια διμοιρία των ΜΑΤ στην πεζογέφυρα. Προσπάθησαν κι αυτοί όμως. Υπήρχαν μερικοί ανεγκέφαλοι. Μπράβο σε όλους όσους συνετέλεσαν να γίνει ο τελικός
», είπε ενώ στο τέλος αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι:

«Το ματς θα κρινόταν στην λεπτομέρεια, αλλά δυστυχώς κρίθηκε από ένα λάθος, ανθρώπινο»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.