Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λύση με... αυτοκόλλητα στα εισιτήρια προτείνουν ομάδες και ΕΠΟ!

Λύση με... αυτοκόλλητα στα εισιτήρια προτείνουν ομάδες και ΕΠΟ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/5/2017 02:47
ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΕΠΟ πιέζουν ώστε ο τελικός του Κυπέλλου να γίνει κανονικά το Σάββατο (6/5) στις 20.30 στο Πανθεσσαλικό. Μάλιστα, προτείνουν να κολληθούν κατά την είσοδο των οπαδών ειδικά αυτοκόλλητα πάνω στα εισιτήρια, ώστε να υπάρχει σειρά και θέση!

Παρότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης ήταν αποφασισμένος να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου το προσεχές Σάββατο (6/5) στο Πανθεσσαλικό Σταδίο, η πίεση που ασκούν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΕΠΟ προκειμένου το παιχνίδι να μην αναβληθεί, ίσως αλλάξει (ξανά) τα δεδομένα…

Το μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε στην έκτακτη σύσκεψη που ξεκίνησε στη ΓΓΑ το βράδυ της Πέμπτης είναι ότι τα εισιτήρια που μοιράστηκαν στους οπαδούς δεν αναγράφουν ούτε θέση, ούτε σειρά, παρά μόνο το διάζωμα και την τιμή. Γι’ αυτό οι ομάδες και η Ομοσπονδία προτείνουν να κολληθούν κατά την είσοδο των οπαδών των δύο φιναλίστ ειδικά αυτοκόλλητα, ώστε να υπάρχει σειρά και θέση στα εισιτήρια.

Τη στιγμή λοιπόν που κάθε φίλαθλος θα κόβει το εισιτήριο του στην είσοδο του γηπέδου, να τοποθετείται πάνω ένα αυτοκόλλητο με τον αριθμό της θέσης του και με αυτόν τον τρόπο να κατευθύνεται στη συνέχεια προς αυτήν!

Βέβαια να σημειωθεί πως το Πανθεσσαλικό Σταδίο δεν έχει αυτή τη στιγμή αριθμημένα καθίσματα, ωστόσο η ΕΠΟ τόνισε ότι εντός της ημέρας θα έχει ολοκληρωθεί και η αρίθμηση των θέσεων!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.