Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Κέρδισε ΑΕΛ και… βαθμό ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Κέρδισε ΑΕΛ και… βαθμό ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/4/2017 22:13
Ο Παναθηναϊκός, με γκολ των Λέτο και Μπέργκ, νίκησε 2-0 την ΑΕΛ στη Λεωφόρο και κέρδισε βαθμό ενόψει των πλει-οφ.

Λίγες μέρες μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της ΑΕΛ στη Λεωφόρο, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν δοκάρι στο 11ο λεπτό με σουτ του Μπέργκ μέσα από την περιοχή. Πέντε λεπτά μετά η προσπάθεια του Χατζηγιοβάνη πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 25’ ο Βλαχοδήμος έδιωξε το σουτ του Ναζλίδη. Η ΑΕΛ κέρδισε κάποια μέτρα, έχοντας δύο καλά σουτ με Φατιόν (28’) και Αγκάνοβιτς (30’), όμως στο 39’, ο Μπέργκ έδωσε με τη μία στον Λέτο και ο Αργεντινός με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 2-0 ήρθε στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’), όταν μετά από σέντρα του Μέστο, ο Ναβάρο στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα πάνω στον Μπεργκ και ο Σουηδός από κοντά διπλασίασε το προβάδισμα των «πρασίνων». Το παιχνίδι κάπου εκεί «έσβησε», καθώς τα εναπομείναντα λεπτά κύλυσαν δίχως αξιόλογες φάσεις και το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός βγαίνει κερδισμένος σε σχέση με τα ματς των πλει-οφ καθώς πήρε βαθμό και θα μπει με έναν πόντο έναντι της ΑΕΚ και του Πανιωνίου που θα έχουν μηδέν ενώ ο ΠΑΟΚ θα έχει 2.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.