Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παίκτης της χρονιάς στην Πρέμιερ ο Καντέ

Παίκτης της χρονιάς στην Πρέμιερ ο Καντέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/4/2017 01:50
Ο Ενγκολό Καντέ της Τσέλσι αναδείχθηκε ο κορυφαίος παίκτης της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον Ντέλε Άλι της Τότεναμ να παίρνει το βραβείο του καλύτερου νεαρού για δεύτερη σερί χρονιά.

Αφήνοντας πίσω του τον συμπαίκτη του Έντεν Αζάρ αλλά και τους Χάρι Κέιν, Ρομέλου Λουκάκου, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Αλέξις Σάνσες, ο Ενγκολό Καντέ πήρε το βραβείο από την PFA (Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών) για τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς στην Πρέμιερ!

Ο Γάλλος αμυντικός χαφ είναι ο παίκτης-«κλειδί» στη φετινή πορεία της Τσέλσι, που παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ το Σάββατο (22/4) προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου.

Την περσινή σεζόν ο Καντέ είχε χάσει το βραβείο από τον τότε συμπαίκτη του στην Λέστερ, Ριγιάντ Μαχρέζ, ωστόσο φέτος ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος από τους συναδέλφους του και έτσι έγινε ο πρώτος Γάλλος μετά τον Ανρί το 2004 που παίρνει στα χέρια του το βραβείο.

Όσο για το τρόπαιο του καλύτερου νεαρού, αυτό πήγε στον Ντέλε Άλι της Τότεναμ για δεύτερη σερί χρονιά. Μάλιστα, οι «πετεινοί» έχουν «χτίσει» παράδοση στο συγκεκριμένο βραβείο, αφού αυτό έχει πάει στα χέρια δικού τους παίκτη για 5η φορά στα έξι τελευταία χρόνια (Γουόκερ, Μπέιλ, Κέιν και Άλι (2))

Παράλληλα η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών έδωσε στον Ντέιβιντ Μπέκαμ το βραβείο ήθους και αξίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.