Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκησε και… περιμένει ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Νίκησε και… περιμένει ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2017 21:25
Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» από νωρίς την υπόθεση νίκη (3-1) στην έδρα του Πλατανιά, «κλείδωσε» την πρωτιά των πλει-οφ, ενώ έχει το μυαλό και στην εκδίκαση του Ολυμπιακού.

Τη νίκη προκειμένου να ελπίζει για το πρωτάθλημα, σε περίπτωση αφαίρεσης βαθμών του Ολυμπιακού, για τα όσα έγιναν στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, πήρε στα Περιβόλια ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 3-1 τον Πλατανιά και πλέον περιμένει τα νέα από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Τα πάντα τελείωσαν από πολύ νωρίς, αφού μέχρι το 8’ το σκορ ήταν 0-2! Μόλις στο 4’ ο Ουάρντα «έγραψε» το 1-0 με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Τζάλμα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κάργα και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Από εκείνο το σημείο, η ομάδα του Ίβιτς κατέβασε ταχύτητα, ωστόσο κράτησε άνετα το σκορ μέχρι το ημίχρονο, δίχως να απειληθεί από τον Πλατανιά. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 55’ είχαν μεγάλη ευκαιρία με γυριστό του Γιακουμάκη, ωστόσο ο Γλύκος κράτησε το μηδέν.

Οι παίκτες του Παράσχου πίεζαν για να επιστρέψουν στο ματς ωστόσο στο 63’, μετά από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Ουάρντα, ο Σάκχοφ «έγραψε» το 3-0. Το μόνο που κατάφερε ο Πλατανιάς ήταν να μειώσει με τον Μενδρινό στο 78' ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.