Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Τότεναμ ο Κέιν

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Τότεναμ ο Κέιν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/4/2017 23:37
Ο Χάρι Κέιν επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις της Τότεναμ και ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο επιβεβαίωσε ότι ο Άγγλος επιθετικός υπολογίζεται κανονικά για το αυριανό (8/4) παιχνίδι με την Γουότφορντ.

Ευχάριστα νέα στην Τότεναμ, καθώς ο Χάρι Κέιν επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μετά το πρόβλημα που είχε αποκομίσει στον αστράγαλο πριν από περίπου ένα μήνα.

Όπως αποκάλυψε ο τεχνικός των «πετεινών», Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο Άγγλος επιθετικός έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα και υπολογίζεται κανονικά για το αυριανό παιχνίδι με την Γουότφορντ. Πάντως, ο ίδιος πρόσθεσε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα τον ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα των Λονδρέζων.

Ο Χάρι Κέιν πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος μετρώντας 24 γκολ σε 29 παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις. Παρόλα αυτά, η Τότεναμ δεν επηρεάστηκε από την απουσία του όλο αυτό το διάστημα, σημειώνοντας τρεις σερί νίκες, που την έφεραν στο -7 από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Αυτή τη στιγμή, οι «πετεινοί» αποτελούν τον μοναδικό αντίπαλο των «μπλε» για τον τίτλο και σίγουρα η επιστροφή του 23χρονου της δίνει έξτρα ώθηση στη μάχη για το πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.