Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέσσερις αγωνιστικές στον Μέσι!

Τέσσερις αγωνιστικές στον Μέσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/3/2017 17:46
Τεράστιο πλήγμα στην Εθνική Αργεντινής, καθώς ο Λιονέλ Μέσι τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές από την FIFA για τους απρεπείς χαρακτηρισμούς του προς τον βοηθό διαιτητή στην αναμέτρηση με τη Χιλή.

Ανακοινώθηκαν τα άσχημα νέα στην Εθνική Αργεντινής, καθώς η FIFA αποφάσισε να τιμωρήσει με τέσσερις αγωνιστικές τον Λιονέλ Μέσι για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι της «αλμπισελέστε» με τη Χιλή.

Ο Αργεντινός άσος πιάστηκε από το βίντεο να βρίζει τον βοηθό διαιτητή και πλέον θα χάσει τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της Αργεντινής στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος θα χάσει το αποψινό (28/3) παιχνίδι με τη Βολιβία, όπως και τις αναμετρήσεις με Ουρουγουάη (31/8, εκτός), Βενεζουέλα (5/9, εντός) και Περού (5/10, εντός). Έτσι, θα επιστρέψει για το τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών με το Εκουαδόρ στις 10 Οκτωβρίου.

Να σημειωθεί ότι η Εθνική Αργεντινής δεν έχει κερδίσει τα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει χωρίς τον Μέσι, ενώ η «αλμπισελέστε» βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς πάνω από την 6η θέση, που δεν οδηγεί στα τελικά της Ρωσίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.