Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παντελίδης: «Αδύνατον να δουλέψω κάτω από αυτές τις συνθήκες»

Παντελίδης: «Αδύνατον να δουλέψω κάτω από αυτές τις συνθήκες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/3/2017 19:07
Απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή και την αδιαφορία της διοίκησης εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά όσον αφορά το μέλλον του.

Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής. Οι ποδοσφαιριστές του «Γηραιού» αποφάσισαν τη Δευτέρα (27/3) να μην προπονηθούν καθώς δεν διευθετήθηκε ούτε ένα μέρος από τις οφειλές που υπάρχουν στο πρόσωπό τους, με τον Σάββα Παντελίδη να κάνει λόγο για οριακή κατάσταση.

Ο έμπειρος τεχνικός, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis 95,5 fm», περιέγραψε τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα και άφησε τα πάντα ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα είπε:


«Υπήρχε μια πολύ μεγάλη αναστάτωση. Δεν δουλεύαν φυσιοθεραπευτές, φροντιστές, δεν ήθελαν να εργαστούν σήμερα. Τα παιδιά συζητούσαν το πρόβλημα τους και δεν ήταν αλλαγμένα. Αποφάσισα ότι πρέπει κάτι να γίνει. Το θεώρησα αδύνατον να δουλέψω κάτω από αυτές τις συνθήκες. Έχει ξαναγίνει αυτό. Κάποιες φορές πρέπει να σέβεσαι και τον εαυτό σου για να δείξεις τη δουλειά σου. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές να γίνει προπόνηση δεν μπορείς να κάνεις προπόνηση.

Δεν μας παίρνει να έχουμε τέτοια προβλήματα. Είναι σε οριακό σημείο τα πράγματα αγωνιστικά για την ομάδα. Με αυτές τις συνθήκες τουλάχιστον για σήμερα δε μπορώ να δουλέψω. Εγώ μπήκα στη διαδικασία της δουλειάς. Πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα, δεν μπορείς να πατήσεις ένα κουμπί και να παίξει η ομάδα. Εάν συνεχιστεί αυτό σήμερα και αύριο πώς θα πας να παίξεις την Κυριακή; Δεν έχω μιλήσει με κανέναν ακόμη και επειδή διάβασα κάποια πράγματα, αποφάσισα να μιλήσω για να αποκαταστήσω τα πράγματα».

Για το μέλλον του: «Δεν έχω ενημερωθεί για τίποτα ακόμη. Θα δούμε. Θα το αντιμετωπίσουμε αύριο. Δεν είναι και το πιο ευχάριστο. Δεν είναι οι κατάλληλες συνθήκες για να προετοιμαστείς. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο. Θεωρώ ότι οι ελάχιστες συνθήκες για να δουλέψεις που πρέπει να υπάρχουν είναι να έχεις παίκτες, επιτελείο, φροντιστές. Πρέπει να καταλάβουν ότι η ομάδα στο σημείο που είναι πρέπει να είναι όλοι μαζί και συγκεντρωμένοι. Θα μιλήσω με όλους και βλέπουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.