Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξετύλιξε τα… δώρα η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξετύλιξε τα… δώρα η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2017 23:41
Η Ρεάλ κέρδισε με 3-0 την Σοσιεδάδ στο «Μπερναμπέου», εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες των Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη και ξέφυγε με +4 στην κορυφή, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Κόβασιτς (38’), Ρονάλντο (51’) και Μοράτα (82’) τα γκολ.

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική για την Ρεάλ. Μετά την ισοπαλία της Μπαρτσελόνα (1-1 με Μπέτις) και την ήττα της Σεβίλλη (3-1 με Εσπανιόλ), η «βασίλισσα» επικράτησε με 3-0 της Σοσιεδάδ και ξέφυγε με +4 στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Σοσιεδάδ έβαλε δύσκολα στην Ρεάλ στο πρώτο μέρος, ωστόσο η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη της ουσιαστική τελική προσπάθεια. Στο 38’ ο Ρονάλντο έδωσε στον Κόβασιτς και ο Κροάτης με το πρώτο του τέρμα στο ισπανικό πρωτάθλημα άνοιξε το σκορ.

Οι δύο παίκτες άλλαξαν ρόλους στο 51’, καθώς ο Κροάτης σέρβιρε στον Πορτογάλο και ο τελευταίος με εξαιρετικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Τα πάντα τελείωσαν στο 74’, με τον Ινιγο Μαρτίνεθ να αποβάλλεται μετά από μαρκάρισμα στον Καζεμίρο. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 82’ ο Μοράτα, σκοράροντας με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Λούκας Βάθκεθ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.