Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Ουάρντα ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Ουάρντα ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2017 18:00
Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Αμρ Ουάρντα, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του Αιγύπτιου άσου από τον Παναιτωλικό.

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετακίνηση του Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα.

Η ανακοίνωση και το βιογραφικό του παίκτη από την ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα από τον Παναιτωλικό. Ο διεθνής Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων και θα ενσωματωθεί στον Δικέφαλο μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για το 2017 African Cup of Nations.

Ο Ουάρντα γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 17 Σεπτεμβρίου του 1993 και έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Αλεξάνδρεια. Το 2011 μεταπήδησε στην Αλ Αχλί και αγωνίστηκε στα Τμήματα Υποδομής του συλλόγου. Την σεζόν 2013-14 πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην Αλ Ιτιχάντ, ομάδα της γενέτειράς του. Εκεί πήρε παιχνίδια (16 συμμετοχές) και πέτυχε το παρθενικό του γκολ.

Το καλοκαίρι του 2015, ο Ουάρντα αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη. Προορισμός του έμελλε να είναι η Ελλάδα και ο Παναιτωλικός, ο οποίος διέκρινε το ταλέντο και τις προοπτικές του. Στον ενάμιση χρόνο που έμεινε στο Αγρίνιο, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με την συνολική παρουσία του και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Την περασμένη σεζόν, ο διεθνής Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 5 τέρματα, ενώ στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν έφτασε ήδη τον ίδιο αριθμό γκολ σε μόλις 15 εμφανίσεις. Παράλληλα μετρά και τέσσερις ασίστ.

Οι εμφανίσεις του άνοιξαν και τον δρόμο της Εθνικής Αιγύπτου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Έκτορ Ραούλ Κούπερ τον κάλεσε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2015, ενώ ο 23χρονος παίκτης συμμετέχει ενεργά και στην αποστολή των «Φαραώ» στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2017»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.