Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ψήνεται» τράμπα Γιορέντε-Μπατσουαγί

«Ψήνεται» τράμπα Γιορέντε-Μπατσουαγί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2017 22:57
Ανταλλαγή επιθετικών ετοιμάζουν Τσέλσι και Σουόνσι αφού σύμφωνα με το έγκυρο «Sky Sports», οι Λονδρέζοι επιδιώκουν την απόκτηση του Φερνάντο Γιορέντε, προσφέροντας ως αντάλλαγμα τον Μίτσι Μπατσουαγί.

Φουντώνουν τα σενάρια σχετικά με μια ενδεχόμενη «τράμπα» μεταξύ Γιορέντε και Μπατσουαγί. Όπως αποκαλύπτει το «Sky Sports» ο Αντόνιο Κόντε επιθυμεί την απόκτηση του Φερνάντο Γιορέντε από την Σουόνσι, παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Γιουβέντους.

Ο Ισπανός επιθετικός έχει σκοράρει 6 γκολ σε 17 παιχνίδια στη φετινή Πρέμιερ, ωστόσο τα γκολ του δεν έχουν βοηθήσει την Σουόνσι, που παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα οι «κύκνοι» φέρεται ότι βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο απόκτησης του Μίτσι Μπατσουαγί, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι με 40 εκατ. ευρώ από την Τσέλσι, ωστόσο δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Αντόνιο Κόντε, μετρώντας συνολικά 82 αγωνιστικά λεπτά στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Βέλγος επιθετικός αγωνίστηκε στο σημερινό (8/1) παιχνίδι Κυπέλλου με την Πίτερμπορο και παρά το γκολ που σημείωσε, δεν ενθουσίασε με την απόδοση του, σπαταλώντας σημαντικές ευκαιρίες, ενώ έκανε και αρκετές λανθασμένες επιλογές.

Σύμφωνα πάντα με το αγγλικό Μέσο, οι δύο ομάδες εξετάζουν το ενδεχόμενο ανταλλαγής, χωρίς μέχρι στιγμής πάντως να είναι γνωστός ο τρόπος της μετακίνησης, αν δηλαδή θα παραχωρηθούν με μεταγραφή ή με τη μορφή δανεισμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.