Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βάις: «Έχω λίγη από την... τρέλα των Ολυμπιακών»

Βάις: «Έχω λίγη από την... τρέλα των Ολυμπιακών»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/7/2013 18:29
Ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Βλάντιμιρ Βάις στην επίσημη παρουσίαση του από την ΠΑΕ, με τον ίδιο να τονίζει πως έχει λίγη από την… τρέλα των οπαδών, ενώ συνέχισε λέγοντας πως θέλει ο κόσμος να τον αγαπήσει όπως αγάπησε τον Κέβιν Μιραλάς.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός αφού αρχικά τόνισε πως είναι χαρούμενος πως θα αγωνιστεί στους «ερυθρολεύκους», αναφέρθηκε στην «καυτή» ατμόσφαιρα του «Καραϊσκάκη», συμπληρώνοντας πως και αυτός «κουβαλάει» λίγη από την… τρέλα των οπαδών της ομάδας.

Στη συνέχεια μίλησε για τους στόχους της ομάδας και πως επιθυμεί να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τέλος τόνισε πως ελπίζει ο κόσμος να τον αγαπήσει όπως αγάπησε τον Κέβιν Μιραλάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Πιστεύω ότι όποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο ξέρει τον Ολυμπιακό, οπότε δεν ήταν δύσκολο να μάθω για τη νέα μου ομάδα. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του ήμουν πολύ χαρούμενος. Χαίρομαι πολύ που είμαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο.

Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος παίκτης στην ηλικία μου που να έχει παίξει σε τόσα πρωταθλήματα. Υπέγραψα στην Σίτι πριν 4 χρόνια και μετά από λίγο άλλαξε ο προπονητής. Δεν ήθελαν να με πουλήσουν και έτσι πήγαινα συνεχώς δανεικός. Ανυπομονούσα για την στιγμή που θα επέλεγα εγώ τον σύλλογο που θα παίξω και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό».

Για τους στόχους του στον Ολυμπιακό:

«Αυτό που θέλουν οι οπαδοί μας και το σημαντικότερο για μας είναι το νταμπλ στην Ελλάδα. Θα ήταν πολύ ωραίο να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι το όνειρο κάθε παίκτη. Έχω παίξει με την Ρέιντζερς αλλά τότε δεν περάσαμε στην επόμενη φάση και θα ήθελα να το κάνω φέτος με τον Ολυμπιακό».

Για την ατμόσφαιρα που υπάρχει στο Καραϊσκάκη:

«Έχω δει σε βίντεο με την ομάδα της προηγούμενης σεζόν και τον κόσμο στο Καραϊσκάκη και μου αρέσει η τρέλα που υπάρχει γιατί έχω και εγώ λίγη τέτοια τρέλα. Παίκτες σαν εμένα δεν γίνεται να κάνουν τα ίδια σε κάθε ματς γιατί μου αρέσει να ντριμπλάρω και να περνάω παίκτες… Άλλες φορές λοιπόν μπορώ να περάσω τρεις και άλλες κανέναν. Ελπίζω να με αγαπήσει ο κόσμος…»

Για την συζήτηση με τον πατέρα του, Βλάντιμιρ Βάις:

«Συζήτησα με τον πατέρα μου για την πρόταση του Ολυμπιακού, μου είπε ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Όταν διάλεξα τελικά τον Ολυμπιακό μου έστειλε ένα μήνυμα και μου είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που θα παίξω εδώ. Ελπίζω να έχω καλή συνεργασία με τον προπονητή. Είμαι πολύ χαρούμενος που με διάλεξε. Δεν είμαι άνθρωπος που δημιούργησα ποτέ προβλήματα σε ομάδα. Θέλω απλώς να βοηθήσω να πετύχουμε».

Για την θέση που του αρέσει να παίζει:

«Ο προπονητής αποφασίζει για την θέση. Στην Πεσκάρα έπαιζα δεξιά ή αριστερά. Συνήθως δημιουργώ γκολ και για μένα μία ασίστ είναι εξίσου σημαντική με το γκολ. Να βοηθήσω την ομάδα να σκοράρει μετράει».

Για την σύγκριση με τον Μιραλάς:

«Δεν έχω δει πολλά βίντεο του Μιραλάς αλλά για να τον αγαπάει ο κόσμος θέλω να του μοιάσω και ελπίζω να γίνω ακόμα καλύτερος από εκείνον»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.