Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρες για Τσέλσι και Γιουνάιτεντ, στο 87’ η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρες για Τσέλσι και Γιουνάιτεντ, στο 87’ η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2016 19:07
Η Τσέλσι κέρδισε με 3-0 την Μπόρνμουθ και έκανε το 12x12, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-1 της Σάντερλαντ και έφτασε τις 4 σερί νίκες. «Τρίποντο» στο 87’ για Άρσεναλ, 1-0 την Γουέστ Μπρομ.

Δεν «λυγίζει» πουθενά η Τσέλσι! Παρά τις απουσίες των τιμωρημένων Κόστα και Καντέ, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε κέρδισε με 3-0 την Μπόρνμουθ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και έφτασε τις 12 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, κάτι που καταφέρνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Πέδρο κλήθηκε να καλύψει το κενό του Ντιέγκο Κόστα στην επίθεση και ο Ισπανός τα πήγε περίφημα, πετυχαίνοντας δύο γκολ. Ο διεθνής άσος άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ, ενώ ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 90+3’ έπειτα από αντεπίθεση.

Οι Λονδρέζοι δεν συνάντησαν ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στην Μπόρνμουθ, έχοντας «κλειδώσει» τη νίκη απ' το 49’ με εύστοχο πέναλτι του Αζάρ. Μοναδική μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους το χαμένο τετ-α-τετ του Αφόμπε στο 73’, με τον Κουρτουά να αποκρούει και να κρατά το μηδέν για 4ο σερί παιχνίδι και 10ο στα τελευταία 12 ματς!

Διεύρυνε το σερί της η Γιουνάιτεντ


Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρες για Τσέλσι και Γιουνάιτεντ, στο 87’ η Άρσεναλ
Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» νίκησαν με 3-1 την Σάντερλαντ στο «Όλντ Τράφορντ» και έφτασαν τις 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, πιάνοντας προσωρινά την Τότεναμ στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν έκλεψε τις εντυπώσεις με την απόδοση της στο πρώτο μέρος, ωστόσο κατάφερε να πάει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια χάρη στο γκολ του Μπλιντ στο 39’. Οι γηπεδούχοι έψαξαν ένα γρήγορο τέρμα στο ξεκίνημα της επανάληψης, αυτό δεν ήρθε και μετά το 60’ η Σάντερλαντ κέρδισε χώρο στο γήπεδο, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες τα χαλούσε στην τελική προσπάθεια και στο 81’ ο Ιμπραΐμοβιτς έβαλε τίτλους τέλους στις ελπίδες των φιλοξενούμενων, «γράφοντας» το 2-0 στην αντεπίθεση. Το 3-0 ήρθε στο 86’ με ένα απίστευτο ανάποδο τακουνάκι του Μχιταριάν, ο οποίος πάντως ήταν σε θέση οφσάιντ. Το μόνο που κατάφερε η Σάντερλαντ ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με ένα εκπληκτικό σουτ του Μπορίνι έξω από την περιοχή.

Στο 87' η Άρσεναλ, στο +3 από τη ζώνη υποβιβασμού η Λέστερ


Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρες για Τσέλσι και Γιουνάιτεντ, στο 87’ η Άρσεναλ
Η Άρσεναλ τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Γουέστ Μπρομ ωστόσο με γκολ στο 87’ πήρε τη νίκη με 1-0 και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο «κολλητές» ήττες.

Οι «κανονιέρηδες» είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ωστόσο δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Φόστερ. Τη λύση για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έδωσε στο 87’ ο Ολιβιέ Ζιρού, με τον Γάλλο να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Οζίλ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Από την άλλη, η Έβερτον κέρδισε με 2-0 την Λέστερ εκτός έδρας και άφησε τους πρωταθλητές στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μιραλάς (51’) και Λουκάκου (90+1’) πέτυχαν τα γκολ της νίκης για τα «ζαχαρωτά» που ανέβηκαν στην 7η θέση.

Την ανοδική της πορεία συνεχίζει η Γουέστ Χαμ, η οποία διέλυσε με 4-1 την Σουόνσι στο «Λίμπερτι». Τα «σφυριά», που είχαν τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ (13’ Αγιού, 50’ Ρέιντ, 78’ Αντόνιο, 90’ Κάρολ), έφτασαν τις τρεις σερί νίκες και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 11η θέση. Τέλος, σημαντική νίκη στη μάχη για την παραμονή πήρε η Μπέρνλι, η οποία κέρδισε με 1-0 την Μίντλεσμπρο χάρη σε γκολ του Γκρέι στο 80’.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.