Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ποινή φυλάκισης σε Αλαφούζο

Ποινή φυλάκισης σε Αλαφούζο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2016 20:38
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά απέδωσε ποινές φυλάκισης στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο και στον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαϊδη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων μετά από μηνύσεις του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος και ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Δίκη στον ΣΚΑΪ», Κυριάκος Θωμαΐδης καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά.

Η ποινή έχει διάρκεια ενός έτους και τεσσάρων μηνών, ενώ στους δύο άνδρες επιβλήθηκε και χρηματική τιμωρία, για την πράξη της προσβολής ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων και την πράξη της παραβίασης δικαστικής απόφασης, που αφορά στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Στο μεταξύ, με άλλη απόφαση του Δικαστηρίου, οι προαναφερθέντες καταδικάστηκαν και σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, πάλι για παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων για άλλη εκπομπή της «Δίκης στον ΣΚΑΙ». Και στις δύο υποθέσεις, μηνυτής ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. Οι ποινές είναι εφέσιμες και εξαγοράσιμες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.