Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ροντρίγκες: «Δεν έχω λόγια να το περιγράψω…»

Ροντρίγκες: «Δεν έχω λόγια να το περιγράψω…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2016 23:25
Για το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις κόντρα στην Φιορεντίνα και χάρισε τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ, μίλησε ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος δεν έβρισκε λόγια για να περιγράψει τα συναισθήματα του.

Ο ΠΑΟΚ πήρε ιστορικό «διπλό» στη Φλωρεντία (3-2 τη Φιορεντίνα) και μπήκε στο κόλπο για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά το τέλος του αγώνα, ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος, Γκάρι Ροντρίγκες, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV, δηλώνοντας τα εξής:

«Απλά σούταρα τη μπάλα και ήλπιζα να πάει μέσα, όπως κι έγινε. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος. Ηταν ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό. Είχα χάσει μια εύκολη ευκαιρία πριν, έβαλα αυτό το γκολ και είναι ένα συναίσθημα που δε μπορώ να περιγράψω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο Μέσο μίλησε και ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος ανέφερε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Ηταν μια μεγάλη νίκη είμαι ευχαριστημένος που βοήθησα κι εγώ από την πλευρά μου, όπως μπορούσα. Από την αρχή όταν ήρθαμε εδώ, ο στόχος ήταν να πάρουμε τη νίκη, ανεξάρτητα από το πως θα παίζαμε. Είχαμε ένα σχέδιο. Η Φιορεντίνα είναι πολύ καλή ομάδα.

Έχουμε συνηθίσει τον ΠΑΟΚ να είναι πολύ καλός στα μεγάλα ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και το δείχνει στην Ευρώπη. Δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία ομάδα. Σιγά-σιγά χτίζουμε και εμείς το όνομα μας στην Ευρώπη
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.