Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκίμπε: «Δεν μας άρεσε το αποτέλεσμα»

Σκίμπε: «Δεν μας άρεσε το αποτέλεσμα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/11/2016 23:51
Προβληματισμένος για τη φιλική ήττα της Εθνικής απέναντι στην Λευκορωσία εμφανίστηκε ο Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος αναφέρθηκε και στο κρίσιμο παιχνίδι με την Βοσνία.

Η Εθνική Ελλάδας παρουσιάστηκε με αρκετές «ρεζέρβες» και ηττήθηκε με 1-0 από την Λευκορωσία στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε φιλικό-πρόβα πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Μετά το παιχνίδι, ο Μίκαελ Σκίμπε ανέφερε τα εξής: «Πολλοί παίκτες πήραν τα λεπτά που χρειάζονταν. Για εμάς τους προπονητές είναι καλύτερα από την προπόνηση να βλέπουμε μέσα στο γήπεδο πως ανταποκρίνονται στα αγωνιστικά λεπτά που τους λείπουν. Για παράδειγμα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είχε μεγάλο όφελος με αυτά τα 90 λεπτά. Το αποτέλεσμα δεν μας αρέσει, αλλά η απόδοση ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος για εμάς».

Ερωτηθείς για το επερχόμενο ματς με την Βοσνία, ο Γερμανός τεχνικός σχολίασε: «Είναι αντίπαλος για τις πρώτες δύο θέσεις και είναι λίγα τα παιχνίδια που θα δώσουμε στον όμιλο, επομένως σε όλα αυτά τα παιχνίδια μετράει πολύ η νίκη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.