Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νέο «χαστούκι» για ΠΑΟΚ, ανεβαίνει ο Πανιώνιος!

Σούπερ Λιγκ: Νέο «χαστούκι» για ΠΑΟΚ, ανεβαίνει ο Πανιώνιος!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2016 19:13
Ο ΠΑΟΚ είχε δύο δοκάρια και χαμένες ευκαιρίες για να σκοράρει, ωστόσο ο Πανιώνιος με γκολ του Ανσαριφάρντ από το 14ο λεπτό πήρε τη νίκη (1-0) στη Νέα Σμύρνη και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Μετά την ήττα-μισό αποκλεισμό από την Καραμπάγκ, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και γνώρισε τρίτη σερί βαθμολογική απώλεια μακριά από την Τούμπα.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» σπατάλησε ξανά πολλές ευκαιρίες και έμεινε στην 5η θέση, ισοβαθμώντας με Ατρόμητο και Παναιτωλικό. Αντίθετα, ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές και έπιασε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 3η θέση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τον Πανιώνιο, ο οποίος κατάφερε να προηγηθεί με την πρώτη του καλή στιγμή στο ματς. Στο 14’ ο Μπεν έκανε το γύρισμα και ο Ανσαριφαρντ απ' το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Τέσσερα λεπτά μετά ο Ιρανός έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, όμως η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Μετά τη ψυχρολουσία του 1-0, ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του και στο 25΄ «άγγιξε» την ισοφάριση, έχοντας δοκάρι με κεφαλιά του Περέιρα. Τέσσερα λεπτά μετά το σουτ του Μυστακίδη κόντραρε στον Βλάχο και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 36’ ο Λέο Μάτος έκανε το γύρισμα, όμως ο Κουλούρης δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του για να την σπρώξει στην κενή εστία.

Στην επανάληψη ο Ίβιτς πέρασε τον Ροντρίγκες στην θέση του Χαρίση, όμως η πρώτη φάση άνηκε στον Πανιώνιο. Στο 48’ ο Ανσαριφάρντ έκανε το σουτ λίγο έξω απ' την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα απ’ το δοκάρι. Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 49’, με τον Γιάννιωτη να αποκρούει το σουτ του Κουλούρη και τον Περέιρα, να αστοχεί προ κενής εστίας!

Στο 64’ Ο Περέιρα έκανε τη σέντρα απ' τα αριστερά, ο Μάτος πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω απ' το αριστερό δοκάρι. Τέσσερα λεπτά μετά, το γυριστό του Κουλούρη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 75’ ο Γιαννιώτης μπλόκαρε νέα κεφαλιά του Κουλούρη. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι «κυανέρυθροι» απορρόφησαν με επιτυχία την πίεση του ΠΑΟΚ και το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.