Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέος Υφυπουργός Αθλητισμού ο Βασιλειάδης, στο Δικαιοσύνης ο Κοντονής

Νέος Υφυπουργός Αθλητισμού ο Βασιλειάδης, στο Δικαιοσύνης ο Κοντονής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2016 22:52
Ο πρώην Γενικός Γραμματέας καταπολέμησης της Διαφθοράς, Γιώργος Βασιλειάδης είναι ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, παίρνοντας τη θέση του Σταύρου Κοντονή.

Ανακοινώθηκε το νέο Υπουργικό Συμβούλιο της Κυβέρνησης, με τον Γιώργο Βασιλειάδη να ορίζεται Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού και τον Σταύρο Κοντονή να αναλαμβάνει το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, μάχιμος δικηγόρος, είναι 39 ετών, πατέρας τριών παιδιών και έχει γεννηθεί στον Πειραιά. Σπούδασε Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Πληροφορική και στις Επικοινωνίες στο Πανεπιστήμιο Strathchyde της Γλασκώβης. Ο ίδιος διατηρεί δικό του δικηγορικό γραφείο, το οποίο ειδικεύεται στο Εμπορικό Δίκαιο, ενώ από τον Μάρτιο του 2015 διατελούσε χρέη Γενικού Γραμματέα για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς.

Ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής ανέλαβε το Υπουργείο Δικαιοσύνης και μένει να φανεί το πως θα χειριστεί τα θέματα του ποδοσφαίρου, που έχουν άμεσα να κάνουν με την δικαιοσύνη. Όσον αφορά το Υπουργείο Πολιτισμού, όπου ανήκει και ο αθλητισμός, Υπουργός ορίστηκε η ηθοποιός Λυδία Κονιόρδου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.