Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τέταρτη σερί νίκη η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Τέταρτη σερί νίκη η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/10/2016 20:00
Με ωραία γκολ των Αζάρ (6’) και Κόστα (55’) η Τσέλσι πέρασε με 2-0 από την έδρα της Σαουθάμπτον και βρίσκεται μόλις στο -1 από την κορυφή, υποχρεώνοντας τους «Άγιους» στην πρώτη τους φετινή ήττα στην έδρα τους.

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα η Τσέλσι. Οι «μπλε» κέρδισαν με 2-0 την Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις», έφτασαν τις 4σερί νίκες (με μηδέν παθητικό) και βρίσκονται στο -1 από τις πρωτοπόρες Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Λίβερπουλ.

Το 3-4-3 που εφαρμόζει ο Αντόνιο Κόντε μετά την ήττα από την Άρσεναλ έχει μεταμορφώσει την Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να ανοίγουν το σκορ στο 6ο λεπτό με ωραίο σόλο γκολ του Έντεν Αζάρ. Ο Βέλγος απέφυγε έναν αντίπαλο και με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση, πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Φόρστερ, «γράφοντας» το 1-0.

Μετά το γκολ, η Τσέλσι οπισθοχώρησε και η Σαουθάμπτον ήταν αυτή που έκανε παιχνίδι, χωρίς όμως να απειλεί με αξιώσεις την εστία του Κουρτουά. Μετά το 35’, οι «μπλε» κέρδισαν ξανά μέτρα και ο Φόρστερ χρειάστηκε να επέμβει δύο φορές σε προσπάθειες των Αζάρ (39’) και Κόστα (41’) για να κρατήσει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 55’ ο Ντιέγκο Κόστα «έγραψε» το 2-0 με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, φτάνοντας τα 8 γκολ σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι παίκτες της Τσέλσι είχαν ευκαιρίες για τρίτο γκολ, ωστόσο πότε ο Φόρστερ πότε η αστοχία των ποδοσφαιριστών του Κόντε κράτησαν το σκορ στο 2-0.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα της Σαουθάμπτον στο φετινό πρωτάθλημα, με τους «Άγιους» να κρατούσαν το αήττητο στο «Σεντ Μέρις» από τις 27 Φεβρουαρίου, όταν και είχαν χάσει ξανά από την Τσέλσι με 2-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.