Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Καμπάνα» τριών αγωνιστικών στον Πατίτο

«Καμπάνα» τριών αγωνιστικών στον Πατίτο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/10/2016 20:32
Με ποινή τριών αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Πατίτο Ροντρίκες για το χτύπημα εκτός φάσης στον Φιγκέιρας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ τιμώρησε με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών τον Πατίτο Ροντρίγκες για το χτύπημα στον Ντιόγκο Φιγκέιρας, στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ενέργεια του παίκτη δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη των διαιτητών, ωστόσο ο Αργεντινός μέσος τιμωρήθηκε μέσω βίντεο. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με ΑΕΛ, Πανιώνιο (πρωτάθλημα) και Κέρκυρα (Κύπελλο), ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

Α) PATRICIO JULIAN RODRIGUEZ (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ) : "Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 31244/10-10-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 13ης-10-2016, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 15:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε σαράντα οκτώ (48) ώρες, κατ’ άρθρον 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών". ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού διακοσίων (200,00) ευρώ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.