Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Χωρίς νικητή το Ιταλία-Ισπανία, 2x2 η Αλβανία

Προκριματικά Μουντιάλ: Χωρίς νικητή το Ιταλία-Ισπανία, 2x2 η Αλβανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/10/2016 23:51
Ιταλία και Ισπανία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Τορίνο, αποτέλεσμα που επέτρεψε στην Αλβανία να περάσει στην κορυφή του 7ου ομίλου μετά τη νίκη της με 2-0 στο Λιχτενστάιν.

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι του 7ου ομίλου ανάμεσα στην Ιταλία και την Ισπανία. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Τορίνο, με τη «σκουάτρα ατζούρα» να φτάνει τους 52 αγώνες δίχως ήττα σε προκριματικές φάσεις

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε αποκλειστικά στην Ισπανία, η οποία είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής (ξεπερνούσαν το 70%), ωστόσο αδυνατούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη ιταλική άμυνα. Οι «φούριας ρόχας» απείλησαν μόνο με δύο κεφαλιές του Πικέ (20’, 25’) ενώ στον αντίποδα, η Ιταλία δεν είχε ούτε τελική στο πρώτο 45λεπτο.

Όλα έδειχναν ότι μόνο ένα λάθος θα μπορούσε να φέρει γκολ και αυτό έγινε στο 55’ από τον πολύπειρο Μπουφόν. Ο Ιταλός γκολκίπερ πραγματοποίησε λανθασμένη έξοδο, δίνοντας την ευκαιρία στον Βιτόλο να δώσει το προβάδισμα στους Ισπανούς. Ο ίδιος θα μπορούσε να «γράψει» το 2-0 στο 68’ ωστόσο αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Μπουφόν, κάνοντας άσχημο τελείωμα.

Η πρώτη ευκαιρία της Ιταλίας στο ματς ήρθε τρία λεπτά νωρίτερα, με τον νεοεισελθόντα Ιμόμπιλε να μην καταφέρνει να κάνει την προβολή και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο επιθετικός της Λάτσιο έδωσε πνοή στην επίθεση της Ιταλίας και στο 81’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Έντερ από τον Ράμος. Ο Μοράτα έδειξε στον Ντε Χέα να πέσει δεξιά, αυτός δεν τον άκουσε και ο Ντε Ρόσι ισοφάρισε το σκορ σε 1-1.

Μετά την ισοφάριση, η Ιταλία κέρδισε μέτρα και έψαξε την ανατροπή, έχοντας καλή στιγμή με διαγώνιο σουτ του Ιμόμπιλε στο 86’. Το 1-1 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν πλέον στην 2η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς.

Στην κορυφή ανέβηκε η Αλβανία, η οποία πέρασε με 2-0 από το Λιχτενστάιν και έκανε το «2 στα 2» στον όμιλο. Γέχλε (11’ αυτ.) και Μπάλαϊ (71’) ήταν οι σκόρερ για τους Αλβανούς, που την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται τους Ισπανούς. Στο τρίτο παιχνίδι του ομίλου, το Ισραήλ πήρε τους πρώτους του βαθμούς, νικώντας με 2-1 στα Σκόπια. Χέμεντ (25’) και Μπεν Χαίμ (43’) ήταν οι σκόρερ, με τους γηπεδούχους να μειώνουν απλώς στο 63’ με τον Νεστορόφσκι.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:


1. Αλβανία 6
2. Ισπανία 4
3. Ιταλία 4
4. Ισραήλ 3
5. ΠΓΔΜ 0
6. Λιχτενστάιν 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.