Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντεπάι: «Δεν είμαι βοηθητικός, θέλω να παίζω»

Ντεπάι: «Δεν είμαι βοηθητικός, θέλω να παίζω»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2016 16:32
Απογοητευμένος από τον μικρό χρόνο συμμετοχής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ο Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος ουσιαστικά γνωστοποίησε την επιθυμία του να αποχωρήσει από το «Όλντ Τράφορντ» εφόσον δεν αποκτήσει πρώτο ρόλο στην ομάδα.

Με δηλώσεις του σε ολλανδικό Μέσο, ο Μέμφις Ντεπάι υποστηρίξει πως δεν του ταιριάζει ο βοηθητικός ρόλος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους».

«Είμαι το ίδιο άτομο και ξέρω τι θέλω Αυτό που θέλω είναι να παίζω. Ένας βοηθητικό ρόλος δεν είναι για μένα. Δεν είμαι ο τύπος παίκτη που είναι χαρούμενος με το γεγονός ότι έχει υπογράψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ο σύλλογος των ονείρων μου αλλά θέλω να παίζω…» δήλωσε ο Ντεπάι, ο οποίος έχει αγωνιστεί μόλις 12 λεπτά στο φετινό πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον Μουρίνιο: «Οι προπονήσεις μας πάνε πολύ καλά, το επίπεδο έχει ανέβει. Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι κορυφαίος προπονητής. Έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη του σε μένα, τόσο προσωπικά όσο και δημόσια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.