Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Το έφερε… τούμπα ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Το έφερε… τούμπα ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2016 22:30
Ο Ηρακλής προηγήθηκε με το… καλημέρα (5’ Περόνε) κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως Τσόρι (51’ πεν.) και Ιντέγε (75’) γύρισαν το σκορ (2-1) και επέτρεψαν στους «ερυθρόλευκους» να φύγουν με τη νίκη από το «Καυτανζόγλειο».

Έστω και δύσκολα, ο Ολυμπιακός πέρασε με 2-1 από την έδρα του Ηρακλή και έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σκούρα κόντρα στον Γηραιό και χρειάστηκαν δύο γκολ στο δεύτερο μέρος για να φύγουν με τη νίκη από το «Καυτανζόγλειο».

Ο Πάουλο Μπέντο προχώρησε σε έξι αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη Γιάνγκ Μπόις, δίνοντας φανέλα βασικού για πρώτη φορά στους Βιάνα (ντεμπούτο) και Καρντόσο.

Ο Ηρακλής ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς και στο 5’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Περόνε. Ο Κούρος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Μποτία προσπάθησε να ανακόψει την πορεία της μπάλας (τη βρήκε με το χέρι), όμως αυτή κατέληξε στον Περόνε, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0! Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απαντήσει και στο 13’ είχε καλή στιγμή με σουτ του Πάρντο, όμως ο Χουάντερσον έδιωξε σωτήρια με το πόδι.

Εννέα λεπτά μετά, η κοντινή κεφαλιά του Τσόρι έφυγε άουτ, ενώ στο 28’ ο Χουάντερσον απόκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μιλιβόγιεβιτς, κρατώντας το μηδέν. Η ασφυχτική πίεση του Ολυμπιακού κράτησε μέχρι το 30’, αφού στη συνέχεια ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοση του και μάλιστα θα μπορούσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ μέχρι το ημίχρονο εάν Περόνε (42’) και Λάμπρου (43’) έκαναν καλύτερα τελειώματα.

Το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν ιδανικό για τον Ολυμπιακό, αφού στο 50’ ο Ιντζόγλου, βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και ο Τσόρι μετουσίωσε σε γκολ το κερδισμένο πέναλτι, φέρνοντας το σκορ στα ίσια. Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν νωρίς το γκολ που έψαχναν και στα υπόλοιπα λεπτά πίεσαν για την ολική ανατροπή.

Στο 53’ ο Χουάντερσον μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Καρντόσο, ενώ ακολούθησαν δύο αναγκαστικές αλλαγές για τον Ηρακλή, με τους Πασά και Λουκίνα να περνούν στη θέση των Κούρου και Λάμπρου. Η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 72’ με ένα καλό σουτ του Σεμπά και στο επόμενο λεπτό ο Μπέντο έριξε το ματς τον Ιντέγε αντί του Τσόρι.

Ο Νιγηριανός ήταν αυτός που ολοκλήρωσε την ανατροπή, αφού στο 75’ εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική κάθετη πάσα του Μάρτινς και με ωραίο πλασέ, διαμόρφωσε το 2-1, φτάνοντας τα 4 γκολ σε 2 παιχνίδια.

Τα εναπομείναντα λεπτά πέρασαν χωρίς αξιόλογες φάσεις, με τον Ηρακλή να τελειώνει το παιχνίδι με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω δεύτερης κίτρινης του Ιντζόγλου για μαρκάρισμα στον Μάρτινς. Το 2-1 ήταν το τελικό σκορ και ο Ολυμπιακός έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα, πιάνοντας στην κορυφή τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Πανιώνιο και Πλατανιά

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.