Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόστα: «Δεν θα πω ψέματα, ήθελα να επιστρέψω στην Ατλέτικο»

Κόστα: «Δεν θα πω ψέματα, ήθελα να επιστρέψω στην Ατλέτικο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2016 18:15
Ο Ντιέγκο Κόστα αποκάλυψε πως βρέθηκε μια «ανάσα» απ’ το να επιστρέψει στην Ατλέτικο το φετινό καλοκαίρι, προσθέτοντας μάλιστα ότι θα επιθυμούσε να αγωνιστεί ξανά με τους «ροχιμπλάνκος».

Συνέντευξη στην ισπανική τηλεόραση έδωσε ο Ντιέγκο Κόστα, όπου αποκάλυψε ότι βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο διεθνής επιθετικός, που επέστρεψε στην Εθνική Ισπανίας μετά την αποχώρηση του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, ανέφερε συγκεκριμένα ότι επιθυμούσε να αγωνιστεί ξανά στους «ροχιμπλάνκος», κάτι που τελικά δεν έγινε εξαιτίας μερικών λεπτομερειών:

«Όλοι γνωρίζουν ότι υπήρχε πιθανότητα να επιστρέψω στην Ατλέτικο. Αυτό όμως δεν έγινε εξαιτίας μερικών λεπτομερειών. Ευχαριστώ τους οπαδούς της Ατλέτικο και τον Τσόλο για την πίστη που μου έδειξαν. Τώρα, είμαι στην Τσέλσι και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εκεί. Όμως, δεν θα πω ψέματα, ήθελα να γυρίσω στην Ατλέτικο…», ανέφερε ο Κόστα.

Οι δηλώσεις του πολιτογραφημένου Ισπανού φορ δίνουν… νόημα στα σενάρια που κυκλοφορούσαν νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι και ήθελαν την Τσέλσι να ενδιαφέρεται για την απόκτηση των Άλβαρο Μοράτα και Ρομέλου Λουκάκου. Οι συγκεκριμένες κινήσεις δεν προχώρησαν και έτσι οι Λονδρέζοι αποφάσισαν να διατηρήσουν τον Κόστα στο ρόστερ τους, παρά την επιθυμία του τελευταίου να αποχωρήσει για Μαδρίτη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.