Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Μοιρασιά για Τότεναμ και Λίβερπουλ στο Λονδίνο

Πρέμιερ Λιγκ: Μοιρασιά για Τότεναμ και Λίβερπουλ στο Λονδίνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2016 16:46
Τότεναμ και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας. Προηγήθηκαν με Μίλνερ (43’ πεν.) οι «κόκκινοι» που είχαν και δοκάρι, ισοφάρισε ο Ρόυζ (72’) για τους «πετεινούς».

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Τότεναμ με την Λίβερπουλ στο Β. Λονδίνο. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και αμφότερες έμειναν με μόλις μια νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές.

Η Λίβερπουλ ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος, δημιούργησε ευκαιρίες για να προηγηθεί και στο 43’ πήρε το προβάδισμα με εύστοχο πέναλτι του Μίλνερ, το οποίο κέρδισε ο Φιρμίνο από τον Λαμέλα.

Η Τότεναμ ήταν εκτός αγώνα στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη λίγο έλειψε να βρεθεί με 0-2 στην πλάτη. Στο 52’ η κεφαλιά του Μάτιπ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και δύο λεπτά μετά ο Μανέ βρήκε δίχτυα, μετά από γύρισμα του Λαλάνα, όμως ο επόπτης είχε ήδη σηκώσει τη σημαία για οφσάιντ στον Άγγλο μέσο (χιλιοστά πιο μπροστά).

Η φάση αυτή φαίνεται αφύπνισε τους γηπεδούχους, που κέρδισαν μέτρα ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 64’ ο Μινιολέ απέκρουσε την κεφαλιά του Αλντερβάιρελντ, όμως στο 72’ ο Ρόους «εκτέλεσε» τον Βέλγο πορτιέρο, «γράφοντας» το 1-1. Το σκορ αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού στα εναπομείναντα λεπτά, καμία ομάδα δεν μπόρεσε να βρει το νικητήριο τέρμα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.