Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Το πάλεψε αλλά αποκλείστηκε ο ΠΑΣ

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Το πάλεψε αλλά αποκλείστηκε ο ΠΑΣ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/8/2016 22:08
Ο ΠΑΣ Γιάννινα το πάλεψε κόντρα στην Αλκμάαρ, άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Κόντε (9’), όμως οι Ολλανδοί έκαναν την ανατροπή (2-1) σε εφτά λεπτά (29’ Σόουζα, 36' Λούκασεν) και έφυγαν με την πρόκριση από το γήπεδο του Περιστερίου.

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο ΠΑΣ Γιάννινα. Παρότι προηγήθηκαν νωρίς, οι Γιαννιώτες ηττήθηκαν τελικά με 2-1 από την Άλκμααρ στο Περιστέρι και έμειναν εκτός πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ΠΑΣ, στην πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή, κατάφερε να περάσει έναν προκριματικό γύρο και να κοιτάξει στα μάτια μια πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα όπως Άλκμααρ. Το χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στο Περιστέρι είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, που επιστρέφει στα Γιάννενα έχοντας αποκομίσει πλούσιες εμπειρίες

Οι Γιαννιώτες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Ακόστα, ο Κόντε έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Με αυτό το σκορ το παιχνίδι οδηγούνταν στην παράταση, ωστόσο, τα όνειρα των φίλων του ΠΑΣ για πρόκριση έσβησαν πριν το ημίχρονο.

Στο 29’ η Άλκμααρ εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων και ο Σόουζα από κοντά ισοφάρισε σε 1-1. Εφτά λεπτά μετά, ο Λούκασεν έδωσε τη χαριστική βολή, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Τα πάντα είχαν κριθεί, όμως η ομάδα του Πετράκη δεν πέταξε λευκή πετσέτα και έψαξε ένα γκολ για να φέρει το σκορ. Παρά την πίεση των γηπεδούχων, το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Άλκμααρ εξασφάλισε με δύο νίκες την πρόκριση για τα πλει-οφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.