Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φινάλε με τριάρα για ΑΕΚ

Φινάλε με τριάρα για ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/7/2016 21:07
Στο τελευταίο της φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0 την Πονγκόν, πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ στο δεύτερο μέρος (63' Πλατέλλας, 75' Μπακασέτας, 81' αυτ. Ντίμπιετς).

Με νίκη ολοκλήρωσε η ΑΕΚ τα φιλικά επί πολωνικού εδάφους, κερδίζοντας με σκορ 3-0 την Πογκόν της Β’ κατηγορίας. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια έβγαλε σημάδια κούρασης στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη ανέβασε την απόδοση της και πέτυχε τρία γκολ, με τον Μπακασέτα να ανοίγει λογαριασμό και τον Γαλανόπουλο να αφήνει ξανά εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο Γεωργιανός τεχνικός παρέταξε βασικό σχήμα, επιλέγοντας τους Ανέστη, Γκάλο, Κολοβέτσιο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Μάνταλο, Μπαρμπόσα και Αραβίδη. Η «Ένωση» είχε την πρωτοβουλία από το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο δυσκολεύονταν σημαντικά στην δημιουργία ευκαιριών.

Τα σημάδια κούρασης ήταν εμφανή και η μοναδική φάση που σημειώθηκε στο πρώτο μέρος ήρθε στο 30', όταν ο Ντίντακ έβγαλε συστημένη σέντρα προς τον Μάνταλο, ωστόσο εκείνος δεν κατάφερε να σκοράρει με σουτ στην κίνηση μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες της ΑΕΚ έβγαλαν ενέργεια και στο 63’ ήρθε το πρώτο γκολ. Ο Ντίντακ έδωσε στον Γιόχανσον, αυτός βρήκε τον Πλατέλλα και αυτός με το δεξί μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Γαλανόπουλος, Μπακασέτας και Πέκχαρτ πέρασαν στο ματς, αντί των Σιμόες, Μάνταλου και Αραβίδη, ενώ αργότερα ο Κετσπάγια πέρασε και τους Ντίας, Μπακάκη, Τζανετόπουλο και Λαμπρόπουλο αντί των Γιόχανσον, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο και Ντίντακ.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 75’ με τον Μπακασέτα να σκοράρει σε κενή εστία, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από το διώξιμο του γκολκίπερ της Πογκόν σε προσπάθεια του Πέκχαρντ. Η ΑΕΚ δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβληάμ και στο 3ο γκολ σημειώθηκε στο 81’, με τον Ντίμπιετς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από γύρισμα του Πλατέλλα. Το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και επιστροφή της αποστολής της ΑΕΚ στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Παρασκευής (15/7).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.