Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σε καλό δρόμο ο ΠΑΟΚ, 2-0 την Μπρίζ

Σε καλό δρόμο ο ΠΑΟΚ, 2-0 την Μπρίζ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/7/2016 22:20
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 την Κλάμπ Μπριζ και έδειξε πως βαδίζει στο σωστό δρόμο εν όψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Κουλούρης (70’) και Πέλκας (80’) τα γκολ για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Στο πιο δυνατό του φιλικό τεστ ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 την Κλάμπ Μπριζ, αφήνοντας πολύ καλά δείγματα εν όψει του 3ου προκριματικό γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στους πρωταθλητές Βελγίου, δείχνοντας πως βαδίζει στο σωστό δρόμο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τους Γλύκο, Μάτος, Πούγγουρα, Τζαβέλλα, Λέοβατς, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Μυστακίδη, Κάμπος, Περέιρα και Αθανασιάδη. Στο 6' ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο 1-0, όμως ο Περέιρα αστόχησε σε τετ-α-τετ.

Στο 13' η Μπριζ είχε δοκάρι με τον Στορμ, ενώ η καλύτερη στιγμή για τον «δικέφαλο» ήταν στο 27', με τον Κάμπος να σημαδεύει το δοκάρι. Γενικότερα το δίδυμο Μάτος-Κάμπος στα δεξιά άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και όλα δείχνουν ότι «κλειδώνει» εν όψει των προκριματικών.

Στο δεύτερο μέρος, οι αλλαγές των δύο ομάδων έριξαν το ρυθμό, όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει δύο φορές δίχτυα. Στο 70’ οι Θεσσαλονικείς έφυγαν στην κόντρα, ο Γιαννούλης πέρασε τη μπάλα στον Ροντρίγκες, αυτός την έδωσε στον Κουλούρη και αυτός από κοντά «έγραψε» το 1-0. Δέκα λεπτά μετά, ο Πέλκας «κρέμασε» τον αντίπαλο γκολκίπερ, πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ για το τελικό 2-0.

ΠΑΟΚ: Γλύκος (46’ Βελλίδης), Μάτος (46’ Κίτσιου), Πούγγουρας (46’ Μαλεζάς), Τζαβέλλας (61’ Κρέσπο), Λέοβατς (61’ Γιαννούλης), Τσίμιροτ (61’ Κοροβέσης), Τζιόλης (46’ Χαρίσης), Περέιρα (46’ Πέλκας), Μυστακίδης (46’ Ροντρίγκες), Κάμπος (61’ Ζάιρο), Αθανασιάδης (61’ Κουλούρης)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.