Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Της χάλασε το… πάρτι

Μπουντεσλίγκα: Της χάλασε το… πάρτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/4/2016 18:52
Η Γκλάντμπαχ απέσπασε ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Μπάγερν και ανέβαλε προσωρινά την απονομή του πρωταθλήματος στους Βαυαρούς. Έριξε πεντάρα (5-1) στην Βόλφσμπουργκ η Ντόρτμουντ.

Παράταση πήρε η στέψη της Μπάγερν για το πρωτάθλημα. Οι Βαυαροί χρειάζονταν νίκη κόντρα στην Γκλάντμπαχ για να «σφραγίσουν» και μαθηματικά τον τίτλο, όμως το ισόπαλο 1-1 στο Μόναχο δεν επέτρεψε στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να σηκώσει από σήμερα τη… σαλατιέρα.

Ο Καταλανός τεχνικός παρέταξε την Μπάγερν με αρκετές αλλαγές ενόψει της ρεβάνς με την Ατλέτικο, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους Βαυαρούς να προηγηθούν με το… καλημέρα (6’) χάρη σε γκολ του Μίλερ.

Στο δεύτερο μέρος, η Γκλάντμπαχ ανέβασε την απόδοσή της και στο 72’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με γκολ του Χαν. Το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και πλέον η Μπάγερν επικεντρώνεται στη ρεβάνς με τους «ροχιμπλάνκος» για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη, η Ντόρτμουντ έκανε… πάρτι (5-1) στο Βεστφάλεν κόντρα στην Βόλφσμπουργκ, αφήνοντας την εκτός Ευρώπης. Καγκάβα (7’) και Ράμος (9’) «καθάρισαν» από νωρίς την υπόθεση νίκη για τους Βεστφαλούς, ενώ Ρόις (59’) και Ομπαμεγιάνκ (77’, 78’) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας τους. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Σούρλε (86'), πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής για την ομάδα του Χέκινγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.