Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα και στο -1 η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα και στο -1 η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/4/2016 20:13
Με πρωταγωνιστή τον Μπενζεμά (ένα γκολ, δύο ασίστ), η Ρεάλ κέρδισε με 5-1 τη Χετάφε εκτός έδρας και μείωσε προσωρινά στο -1 τη διαφορά από την κορυφή.

Ζωντανή στη μάχη για τον τίτλο έμεινε η Ρεάλ. Η «βασίλισσα» διέλυσε με 5-1 την Χετάφε εκτός έδρας και βρίσκεται στο -1 από την κορυφή, με τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 16’ είχε δοκάρι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο στο 29’, ο Χάμες έβγαλε ωραία σέντρα και ο Μπενζεμά άνοιξε το σκορ, φτάνοντας τα 23 γκολ στη φετινή Πριμέρα (ρεκόρ καριέρας).

Ο Γάλλος φορ δεν έμεινε εκεί, αφού στη συνέχεια μοίρασε δύο ασιστ στους Ίσκο (40’) και Μπέιλ (50’) για το 3-0. Από εκείνο το σημείο το ματς «πάγωσε» και στο 83’ η Χετάφε μείωσε σε 3-1 με ψηλοκρεμαστό σουτ του Σαράμπια.

Το γκολ των γηπεδούχων… ξύπνησε την Ρεάλ, η οποία πέτυχε ακόμα δύο τέρματα. Στο 88’ ο Χάμες «έγραψε» το 4-1 και στις καθυστερήσεις ο Ρονάλντο έβαλε το… κερασάκι, φτάνοντας τα 31 τέρματα στο πρωτάθλημα (πρώτος στη μάχη για το Χρυσό Παπούτσι).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.