Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Όλα μηδέν στην Τρίπολη

Σούπερ Λιγκ: Όλα μηδέν στην Τρίπολη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/4/2016 21:56
Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, Αστέρας και Παναθηναϊκός αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στην Τρίπολη, αποτέλεσμα που αφήνει λιγοστές ελπίδες στους Αρκάδες για είσοδο στα πλέι οφ.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που «ψαλίδισε» τις ελπίδες των Αρκάδων για τα πλει-οφ (μέσω της 6ης θέσης).

Το πρώτο ημίχρονο ήταν απογοητευτικό, αφού σε 45 λεπτά δεν σημειώθηκε ούτε μια αξιόλογη ευκαιρία! Ο Αστέρας είχε την πρωτοβουλία όμως του έλειπε η ουσία, ενώ από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός αδυνατούσε να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων.

Οι Αρκάδες ήταν πιο απειλητικοί στην επανάληψη και στο 60’ «άγγιξαν» το γκολ, όμως ο Στιλ απόκρουσε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Ιγκλέσιας. Ο Στραματσόνι προσπάθησε να αλλάξει την απογοητευτική εικόνα του Παναθηναϊκού, ρίχνοντας στο ματς τον Λέτο. Μάλιστα, από τα πόδια του Αργεντινού, οι «πράσινοι» δημιούργησαν τη μοναδική μεγάλη ευκαιρία τους στο ματς, όμως ο Μπαντής βγήκε νικητής σε τετ-α-τετ με τον Βιγιαφάνες. Στις καθυστερήσεις, ο Αστέρας έφτασε μια… ανάσα από το νικητήριο γκολ, όμως ο Τελάντερ έδιωξε στη γραμμή το πλασέ του Μάσα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.