Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρα στην Γιουνάιτεντ η Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρα στην Γιουνάιτεντ η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/4/2016 20:28
Με τρία γκολ σε διάστημα έξι λεπτών (70’ Άλι, 74’ Αλντεβάιρελντ, 76’ Λαμέλα), η Τότεναμ κέρδισε με 3-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και μείωσε ξανά στο -7 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λέστερ.

Όσο νικά, ελπίζει… Η Τότεναμ συνέτριψε με 3-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και διατηρήθηκε στο -7 από την κορυφή, εξασφαλίζοντας παράλληλα διαφορά 12 βαθμών από την 5η θέση, που δεν οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί βρίσκεται η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ, που μετά από αυτό το αποτέλεσμα, παρέμεινε στο -4 από την 4η Μάντσεστερ Σίτι, χάνοντας σημαντικό έδαφος στη μάχη για το… σεντόνι.

Τα πάντα κρίθηκαν σε διάστημα έξι λεπτών, όπου η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο πέτυχε τρία γκολ. Στο 70’ ο Άλι άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ και στο 74’, ο Αλντεβάιρελντ διπλασίασε με κεφαλιά τα τέρματα της ομάδας του. Δύο λεπτά μετά, ο Λαμέλα ευστόχησε με πλασέ εντός περιοχής, «γράφοντας» το 3-0. Η Τότεναμ είχε ευκαιρίες και για τέταρτο γκολ, όμως ο Ντε Χέα σταμάτησε Κέιν και Ντεμπελέ, κρατώντας το 3-0 μέχρι το φινάλε.

Στο άλλο ματς, η Λίβερπουλ διέλυσε με 4-1 την Στόουκ στο «Άνφιλντ» και ετοιμάζεται πλέον για τη ρεβάνς με την Ντόρτμουντ στο πλαίσιο των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ. Δύο γκολ σημείωσε ο Οριγκί (50’, 65’), ο οποίος ήρθε από τον πάγκο, ενώ Μορένο (8’) και Στάριτζ (32’) πέτυχαν τα άλλα δύο τέρματα. Για την Στόουκ, ο Μπόγιαν ισοφάρισε προσωρινά στο 22’, έπειτα από ασίστ του Σακίρι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.