Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εποχή Κόντε στην Τσέλσι

Εποχή Κόντε στην Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/4/2016 15:37
Σε εποχή Αντόνιο Κόντε μπήκε η Τσέλσι! Ο Ιταλός τεχνικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα αναλάβει το τιμόνι των «μπλε» μετά την τελική φάση του Euro 2016.

Ήταν δεδομένο, πλέον είναι και επίσημο! Η Τσέλσι γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Γκους Χίντινκ στο φινάλε της σεζόν.

Ο 46χρονος Ιταλός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Λονδρέζους και θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας όταν θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ιταλίας στο Euro 2016.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Αντόνιο Κόντε δήλωσε ενθουσιασμένος που θα δουλέψει στην Τσέλσι, τονίζοντας πως στοχεύει σε περισσότερες επιτυχίες από τις νίκες που απόλαυσε στην Ιταλία ως προπονητής της Γιουβέντους:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δουλέψω στην Τσέλσι. Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής της εθνικής ομάδας της χώρας μου και μόνο ένας ρόλος τόσο ελκυστικός όσο του προπονητή της Τσέλσι θα μπορούσε να ακολουθήσει.

Ανυπομονώ να συναντήσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και την καθημερινή πρόκληση της Πρέμιερ Λιγκ. Η Τσέλσι και το αγγλικό ποδόσφαιρο παρακολουθούνται απ’ όλο τον κόσμο, οι οπαδοί είναι παθιασμένοι και η φιλοδοξία μου είναι να έχω περισσότερες επιτυχίες από τις νίκες που απόλαυσα στην Ιταλία.

Είμαι χαρούμενος που κάναμε τώρα την ανακοίνωση ώστε να είναι όλα ξεκάθαρα και να τελειώνει η φημολογία. Θα συνεχίσω να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου με την εθνική Ιταλίας και θα μιλήσω ξανά για την Τσέλσι μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
», δήλωσε ο 46χρονος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντόνιο Κόντε είναι ο 5ος Ιταλός που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας μετά τους Τζιανλούκα Βιάλι, Κλαούντιο Ρανιέρι, Κάρλο Αντσελότι και Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.