Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Κλείδωσε» τα πλει-οφ ο Πανιώνιος, σε μπελάδες ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: «Κλείδωσε» τα πλει-οφ ο Πανιώνιος, σε μπελάδες ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2016 21:08
Με πρωταγωνιστή τον Μπακασέτα (δύο γκολ), ο Πανιώνιος κέρδισε με 3-1 τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη και «σφράγισε» την παρουσία του στα πλει-οφ. Σε μπελάδες μπαίνει ο «δικέφαλος του Βορρά», που υποχώρησε στην 5η θέση.

Φουλ για Ευρώπη ο Πανιώνιος! Οι «κυανέρυθροι» πήραν μεγάλη νίκη με 3-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον προσπέρασαν στην 4η θέση, «κλειδώνοντας» την παρουσία τους στα πλει-οφ. Από την άλλη, ο «δικέφαλος του Βορρά» (με το -5 που του έχει επιβληθεί) είναι πλέον 5ος, ένα μόλις βαθμό πάνω από τον Πλατανιά!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς απειλώντας για πρώτη ορά στο 2’ με κεφαλιά του Μασούρα, ο οποίος ανάγκασε τον Βελλίδη σε δύσκολη απόκρουση. Η πρώτη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 23’ με ένα σουτ του Χαρίση, όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι. Έξι λεπτά μετά, ο Πανιώνιος βγήκε στην αντεπίθεση, όμως ο Βελλίδης έδιωξε το σουτ του Μασούρα, κρατώντας το μηδέν.

Στο 35’ το φάουλ του Μπακασέτα κατέληξε στο δοκάρι, όμως δύο λεπτά μετά ο άσος των γηπεδούχων «έγραψε» το 1-0 με ιδανικό τελείωμα. Ο ΠΑΟΚ μπήκε ορεξάτος στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο 53’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά του Τζιόλη.

Η απάντηση του Πανιωνίου ήρθε στο 66’ καθώς ο Μπακασέτας «έγραψε» το 2-1 με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή. Στο 74’ ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με προβολή του Κοροβέση και στο 82’ ο Ανσαριφάρντ «κλείδωσε» τη νίκη με τρομερή ατομική ενέργεια και εξαιρετικό τελείωμα.

Με τη νίκη, ο Πανιώνιος «κλείδωσε» την παρουσία του στα πλει-οφ, εν αντιθέσει με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μπαίνει πλέον σε περιπέτειες. Με το -5 που του έχει επιβληθεί (αναμένεται η εκδίκαση της έφεσης), ο «δικέφαλος του Βορρά» υποχώρησε στην 5η θέση με +1 από τον 6ο Πλατανιά και με +2 από τον 7ο Αστέρα.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανγκούλο (δύο γκολ), ο Πλατανιάς κέρδισε με 3-1 την Ξάνθη στα Περιβόλια και παρέμεινε σε τροχιά πλει-οφ. Από την άλλη, ο Αστέρας πέρασε με 1-0 από την έδρα του Ηρακλή και συνεχίζει να ελπίζει για Ευρώπη. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, πέτυχε ο Νίκο Φερνάντες στο 24ο λεπτό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.