Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΕ ΑΟ Χανιά: «Η καθυστέρηση έγινε λόγω της αλλαγής ώρας»!

ΠΑΕ ΑΟ Χανιά: «Η καθυστέρηση έγινε λόγω της αλλαγής ώρας»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/3/2016 23:33
Στην αλλαγή της ώρας (!) απέδωσε ο ΑΟΧ την καθυστερημένη μεταφορά των χρημάτων που απαιτούνταν για την κάλυψη του εξοδολόγιου των διαιτητών για το ματς με την Κέρκυρα, που δεν έγινε ποτέ.

Ο ΑΟΧ δεν κάλυψε έγκαιρα το εξοδολόγιο των διαιτητών για το παιχνίδι με την Κέρκυρα και οι Φαίακες πήραν στα χαρτιά το τρίποντο, για την 25η αγωνιστική της Football League.

Λίγες ώρες μετά, οι Κρητικοί εξέδωσαν ανακοίνωση, τονίζοντας πως ο άνθρωπος που κράταγε τα υπόλοιπα χρήματα για τα μεταφορικά των διαιτητών καθυστέρησε εξαιτίας της… αλλαγής ώρας!

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Α.Ο. Χανιά γνωρίζοντας όλες τις κυρώσεις, δεν είχε καμία πρόθεση να μην διεξαχθεί ο αγώνας με την Κέρκυρα όπου ήταν εξάλλου και τηλεοπτικός. Ο ΑΟΧ θα έπαιρνε περίπου 7.000 ευρώ. Τα προβλεπόμενα χρήματα των διαιτητών και του παρατηρητή είχαν κατατεθεί μέσω τραπέζης.

Ο άνθρωπος που κράταγε τα υπόλοιπα χρήματα για τα μεταφορικά τους, καθυστέρησε λόγω αλλαγής της ώρας και έφτασε στο γήπεδο 14.28 με την παλιά ώρα, όπου ο διαιτητής είχε κλείσει το φ.α. στις 15.26. Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του ΑΟΧ και των ανθρώπων της Κέρκυρας και όλων των παραγόντων που παρευρέθηκαν, ο διαιτητής παρέμεινε αμετάπειστος να ξεκινήσει τον αγώνα
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.