Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κουρτουά: «Προτιμώ την άμυνα του Βελγίου από της Τσέλσι…»

Κουρτουά: «Προτιμώ την άμυνα του Βελγίου από της Τσέλσι…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/3/2016 01:15
Ο Τιμπό Κουρτουά κλήθηκε να σχολιάσει τους λόγους της εφιαλτικής σεζόν που διανύει η Τσέλσι, αφήνοντας αιχμές για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Η Τσέλσι έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν μόλις στα 8 από τα 30 παιχνίδια που έχει δώσει στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και ο Τιμπό Κουρτουά, με δηλώσεις του στο RTBF, τόνισε πως προτιμά της αμυντική τετράδα της Εθνικής Βελγίου από αυτή των Λονδρέζων.

Σε ερώτηση για το την κακή πορεία των «μπλε», ο Βέλγος πορτιέρο τόνισε: «Νομίζω ότι η προετοιμασία μας το καλοκαίρι ήταν αρκετά σύντομη. Σωματικά, δεν ήμασταν έτοιμοι. Χάσαμε το πρώτο ματς για το Κομιούνιτι Σίλντ, μετά χρειαζόμασταν αλλαγή και ο ερχομός του Χίντινκ μας έκανε κάποιο καλό. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε να δεχόμαστε πάρα πολλά γκολ και μπορεί να μην είναι εξ’ ολοκλήρου λάθος της άμυνας, ωστόσο θα προτιμούσα να έπαιζα με την αμυντική τετράδα του Βελγίου», τόνισε ο Κουρτουά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βέλγος πορτιέρο έχει δεχτεί αρκετή κριτική από μερίδα οπαδών της Τσέλσι για τη σεζόν που πραγματοποιεί, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του μόλις σε πέντε παιχνίδια από τα 26 που έχει δώσει τη φετινή σεζόν. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που ζητούν την επιστροφή του Μπέγκοβιτς στο αρχικό σχήμα, καθώς ο Βόσνιος γκολκίπερ είχε πραγματοποιήσει μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις στο διάστημα που ο Κουρτουά βρίσκονταν στα… πιτς λόγω τραυματισμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.