Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αμπέτε: «Το Euro θα γίνει ακόμα και σε άδεια γήπεδα»

Αμπέτε: «Το Euro θα γίνει ακόμα και σε άδεια γήπεδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/3/2016 22:30
Ο αντιπρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, Τζανκάρλο Αμπέτε άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής του Euro 2016 χωρίς κόσμο στις εξέδρες, ύστερα από το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες!

Οι πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες έφεραν ξανά στο προσκήνιο τα σενάρια περί ακύρωσης του Euro 2016 στη Γαλλία, όμως η UEFA διέψευσε τη σχετική φημολογία, τονίζοντας πως έχει ρίξει αρκετό βάρος στο θέμα της ασφάλειας προκειμένου εξασφαλιστεί ένα ασφαλές τουρνουά.

Ο αντιπρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Τζανκάρλο Αμπέτε, μιλώντας σε γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό, απέκλεισε το ενδεχόμενο καθυστέρησης ή ματαίωσης της διοργάνωσης, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής των αγώνων χωρίς κόσμο στις εξέδρες των γηπέδων:

«Το Euro 2016 δεν είναι μια διοργάνωση που μπορούμε να καθυστερήσουμε ή να αναβάλλουμε. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να γίνουν τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών καθώς δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την τρομοκρατία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμπέτε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.