Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φέργκιουσον: «Η Λέστερ τον τίτλο, η Γουέστ Χαμ το... σεντόνι»

Φέργκιουσον: «Η Λέστερ τον τίτλο, η Γουέστ Χαμ το... σεντόνι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2016 17:24
Τις προβλέψεις του για την τελική τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ έκανε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, υποστηρίζοντας ότι η Λέστερ θα κατακτήσει τον τίτλο και ότι η Γουέστ Χαμ θα εξασφαλίσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ αντί των δύο ομάδων του Μάντσεστερ.

Προβλέψεις για την έκβαση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ έκανε σε δηλώσεις του ο Άλεξ Φέργκιουσον. Ο θρυλικός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστήριξε πως η Λέστερ θα ολοκληρώσει το θαύμα και θα πάρει τον τίτλο, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον βοηθό του Κλαούντιο Ρανιέρι, Στιβ Γουόλς, ο οποίος πιστώνεται τις μεταγραφές των Μαχρέζ, Βάρντι και Καντέ:

«Φυσικά και η Λέστερ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα το σφραγίσει τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος... Το πιο ισχυρό πρόσωπο στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ είναι αναμφισβήτητα ο Στιβ Γουόλς» δήλωσε μεταξύ άλλων ο «Φέργκι», ο οποίος αναφέρθηκε και στις τρεις ομάδες που θα συμπληρώσουν την τετράδα.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός υποστήριξε πως Τότεναμ, Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ θα εξασφαλίσουν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας εκτός τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.