Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποκλεισμός-σκάνδαλο για Βαλένθια στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων (video)

Αποκλεισμός-σκάνδαλο για Βαλένθια στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2016 21:04
Η ομάδα νέων της Τσέλσι πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ νέων απέναντι στην Βαλένθια στη διαδικασία των πέναλτι, με τον διαιτητή του αγώνα να μην μετράει εύστοχη εκτέλεση των «νυχτερίδων»!

Αποκλεισμός-σκάνδαλο για τη Βαλένθια στο Τσάμπιονς Λιγκ νέων! Η ισπανική ομάδα ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Τσέλσι και η πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, διαιτητής και επόπτης δεν μέτρησαν κανονικό γκολ της Βαλένθια, θεωρώντας πως η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Αλμπέρτο Χιλ που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στην πλαϊνή πλευρά των διχτύων, η οποία χτύπησε στην εσωτερικό δοκό (απ’ αυτές που υπάρχουν για να στηρίζουν το τέρμα), ξεγελώντας τον διαιτητή.

Οι άνθρωποι της Βαλένθια ζήτησαν από τον διαιτητή να δει το ριπλέι, ωστόσο αυτός αρνήθηκε και η Τσέλσι πήρε την πρόκριση με σκορ 5-3! Οι «νυχτερίδες» κατέθεσαν ένσταση ενώ ο Γκάρι Νέβιλ (προπονητής της πρώτης ομάδας της Βαλένθια) σχολίασε το γεγονός στο twitter γράφοντας: «Σκάνδαλο! Δεν πιστεύω αυτό που μόλις είδα»!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.