Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Νίκη για Μπάγερν, φόβισε κόσμο η Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Νίκη για Μπάγερν, φόβισε κόσμο η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2013 23:44
Ποδαρικό με νίκες έκανε στην νέα χρονιά η Μπάγερν, η οποία χάρη σε δύο τέρματα του Μάριο Μάντζουκιτς, κέρδισε με 2-0 την ουραγό Γκρότερ Φιρτ και διατήρησε την διαφορά των 9 βαθμών από την κορυφή.

Οι «Βαυαροί» δεν εντυπωσίασαν με την απόδοση τους, ωστόσο η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούσαν να κοιτάξουν στα μάτια το σύνολο του Γιουπ Χάινκες.

Ακολουθούν Λέβερκούζεν, Ντόρτμουντ


Μπουντεσλίγκα: Νίκη για Μπάγερν, φόβισε κόσμο η Ντόρτμουντ
Στην δεύτερη θέση παρέμεινε η Μπάγερν Λεβερκούζεν η οποία επικράτησε με 3-1 απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκούρτης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31’ με τον Μπόενισς, ενώ δύο λεπτά μετά ο Κίσλινγκ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι «ασπιρίνες» είχαν την υπεροχή, και στο 58’ ο Σούρλε πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του, με την Άιντραχτ να περιορίζεται στο γκολ της τιμής στο 78’ με τον Μέιερ.

Νίκη και για την Ντόρτμουντ η οποία διέλυσε εκτός έδρας την Βέρντερ Βρέμης με το εντυπωσιακό 5-0. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλόπ έδειξε από τα πρώτα λεπτά την υπεροχή της, όταν και στο 9’ ο Ρόις άνοιξε το σκορ, ενώ ο Γκέτσε έκανε το 2-0 δέκα λεπτά μετά. Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή, με τον Σαντάνα να κάνει το 3-0 στο 48’, καιτους Πολωνούς, Λεβαντόφσκι (81’) και Μπλαζικόφσκι (85’) να ολοκληρώνουν τον θρίαμβο των Βεστφαλών.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Βόλφσμπουργκ κέρδισε με 2-0 την Στουτγκάρδη (51' Ντιέγκο, 67' Μάντλουνγκ), ενώ Χόφενχαϊμ – Γκλάντμπαχ και Μάιντς – Φράιμπουργκ έμειναν στο 0-0.

Τα αποτελέσματα


Μπάγερν - Γκρόιτερ Φιρτ 2-0

Λεβερκούζεν - Φρανκφούρτη 3-1

Βόλφσμπουργκ - Στουτγκάρδη 2-0

Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ 0-0

Μάιντς - Φράιμπουργκ 0-0

Βέρντερ - Ντόρτμουντ 0-5

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.